Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Każdy kacap czytający tylko Komsomolską Prawdę i słuchający tylko Sołowiowa, Simonian i Skabiejewą dostrzega kłamstwa i manipulacje zachodniej propagandy, i widzi prawdziwą naturę tej wojny. Tu naprawdę nie trzeba nikogo do niczego przekonywać. Reszta to imbecyle albo socjopaci, którym wszystko jedno jaka jest prawda byle mogli żyć w zachodniej demkracji a nie być własnością cara Wowy.
Poprawiłem ci nieścisłości, nie musisz dziękować.
A ty jakieś zaległe nadgodziny z Olgino wyrabiasz pracując z domu i nie zauważyłeś że szef już nie jest kolegą cara czy Olgino już MinOboron przejął?
O k***a, dzieci w przedszkolu mają więcej zdolności aktorskich
Obstawiam, że to Rusek z poczuciem humoru, ale znając kretynizm popleczników Zelenskiego to ciężko wyczaić.
i ciebie nie oburza ze jakiś flejtuch w przydużym mundurze robi komuś wjazd na chatę i okrada go żywcem. propagandę to ty masz w tym pustym łbie. dział hard Ukraina na tym portalu to też propaganda??
Każdy średnio rozgarnięty człowiek dostrzega kłamstwa i manipulacje zachodniej propagandy, i widzi prawdziwą naturę tej wojny. Tu naprawdę nie trzeba nikogo do niczego przekonywać. Reszta to imbecyle albo socjopaci, którym wszystko jedno jaka jest prawda byle dać upust swojemu upodleniu albo klaskać u Rubika.
Swoją drogą - dalej wierzysz, że w Iraku produkowano broń chemiczną i Hussein był powiązany z atakami na WTC?
ty tak serio? Juz wiem czemu przestalem obserwowac sadola, strona fajna ale rusbotow na kazdym kroku. PS bedzie premia za nawiazanie do klasyki propagadny wania xD
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.W nie naszą wojnę? A Putin, Sołowjow i kadyrow grozili Polsce, czy Francuzom? Niemcy mają w dupie to czy nas Rosja podbije, chętnie z nimi interesy robią. Albo jesteś niedouczonym idiotą, albo zwykłym trolem. "Wszyscy" to znają historię wołynia, sprzed 100 lat. Dzisiaj Załeński mówi o zrzuceniu atomówki na Warszawę czy Putin idioto?
Masz tu, doucz się i nie bądź klakierem Bidona.
sadol.pl/korporacje-wielkiego-brata-wlascicielami-swiata-vt575641.htm
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie