Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:45
🔥 Koncercik ... - teraz popularne
Ruska baba z nożem
pikabu • Dzisiaj 16:36

Późnym wieczorem 11 października w Menzielinsku policjant strzelił w nogę agresywnej obywatelce z nożem w ręku, która wcześniej przecięła opony w cudzym samochodzie.

„Pomimo wielokrotnych żądań funkcjonariuszy policji o zaprzestanie działań niezgodnych z prawem, sprawczyni nie reagowała na nie, grożąc przedstawicielom organów ścigania i stawiając aktywny opór fizyczny, próbowała zadać policjantowi ranę kłutą. W związku z ustawą o policji jeden z funkcjonariuszy Komisariatu Policji w rejonie Menzielinskim użył broni palnej służbowej. Napastniczka została ranna w nogę i hospitalizowana” – głosi komunikat Ministerstwa Spraw Wewnętrznych Tatarstanu.
Zgłoś
worms84 Dzisiaj 16:46 1
Serio do babki z nożem strzelać .Rosja to stan umysłu.
Zgłoś
krzysiek19b78 Dzisiaj 16:57 9
ma fart że żyje w zacofanej Rosi (kraju biedy i skąpstwa - tylko jeden pocisk ) w kraju wolności i demokracji czyli USA dostała by po magazynku od każdego z policjantów ale kto bogatemu zabroni
Zgłoś
Mietek7567 Dzisiaj 17:10 10
Amerykańska policja w szoku, że nie trzeba wystrzeliwać od razu 3 magazynków.
Zgłoś
janusz_biznesu Dzisiaj 17:49 15
Nie chodzi się z nożem na strzelaninę...🤓
Zgłoś
staachujones Dzisiaj 18:26 3
krzysiek19b78 napisał/a:

ma fart że żyje w zacofanej Rosi (kraju biedy i skąpstwa - tylko jeden pocisk ) w kraju wolności i demokracji czyli USA dostała by po magazynku od każdego z policjantów ale kto bogatemu zabroni

ah tak, ta fajna rosja, kazdy chce tam zyc.

babka nastepnym razem po prostu wyskoczy z okna.
Zgłoś
Gieros35 Dzisiaj 18:47 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tars Dzisiaj 19:00 1
worms84 napisał/a:

Serio do babki z nożem strzelać .Rosja to stan umysłu.

A co miał z nożem do niej iść? Mało mi się rzeczy w Rosji podoba ale to akurat tak.
Zgłoś
romek134 Dzisiaj 19:02 1
nie wiedziałem że na bagnach mają obwód meneliński
Zgłoś
worms84 Dzisiaj 19:17
tars napisał/a:

A co miał z nożem do niej iść? Mało mi się rzeczy w Rosji podoba ale to akurat tak.

Kurde powalić kopniakiem i do domu starą .
Zgłoś
DeLux Dzisiaj 19:24
tars napisał/a:

z szablą, byłoby na co popatrzeć...
Zgłoś
Długopłetwiec Dzisiaj 19:52
Aż się zdziwiłem że trafił za pierwszym razem, może trzeźwy był?
Zgłoś
ibrahim Dzisiaj 20:33
krzysiek19b78 napisał/a:

ma fart że żyje w zacofanej Rosi (kraju biedy i skąpstwa - tylko jeden pocisk ) w kraju wolności i demokracji czyli USA dostała by po magazynku od każdego z policjantów ale kto bogatemu zabroni.

Czyli humanitarny dżentelmen.

Zgłoś
krzysiek19b78 Dzisiaj 20:57
@ibrahim: niestety taka jest smutna prawda czy sie nam to podoba czy nie funkcjonariusz bez względu na kraj i czas przede wszystkim chroni swoje życie i zdrowie w drugiej kolejności zapewnia bezpieczeństwo osobom postronnym , życie i zdrowie napastnika zawsze jest na ostatnim miejscu - to jak to realizuje zależy od wyszkolenia i kultury w jakiej się wychował
Zgłoś
Mega84 Dzisiaj 21:14 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem