📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dla potomnych powiem że po 00:20 już się nic ciekawego nie dzieje. A właściwa akcja między 00:12 - 00:18.
@rudikopf przestań własnie obejrzałeś filmik o nowoczesnej, ekonomicznej, szybkiej metodzie odśnieżania drogi

NafazowanyKoleś napisał/a:
W dzisiejszych czasach gdy coraz więcej jest pedałów w rurkach, którzy mają problem wynieść dwie zgrzewki browara po schodach nie mówiąc już o WYPICIU GO, pustych lalek słuchających gagi i biebera, gejów, zboczeńców, pedofilów, cyganów i innego motłochu oni nadal pozostają zajebiści. Tam nie ma tyle tego plugastwa i dlatego ten kraj ma przyszłość. Czerwona hołota? Po prostu żyją po swojemu, a ważne, że z przyszłością. Cieszysz się, żeś Polak? A zastanawiałeś się czasami nad tym, JAKA czeka przyszłość polskę i polaków?Odpowiedz sobie sam.
Wielokrotnie kolego odpowiadałem sobie na to pytanie... Fakt, przyznaję Ci rację co to kierunku gdzie to wszystko zmierza. Mimo to uwierz mi, że znam naprawdę wielu wartościowych i normalnych ludzi w których mam wiarę... Jak ktoś chce dać sobie wyprać mózg to rzeczywiście efekt jest taki, jak to trafnie ująłeś z "dzisiejszymi czasami". Jeśli nawet jak ktoś ten mózg ma to nie potrafi go używać bo poprostu nie wyniósł z domu odpowiednich wartości, nie miał odpowiedniego przykładu, albo po prostu go nie nauczono. Więdz nie dziw się że tak jest. Tak było jest i będzie zawsze. Niemniej jednak nie znaczy to, że nie mamy przyszłości jako kraj i ludzie...Dziś dzięki tej właśnie różnorodności budzi się postęp.
Pozostaję mieć tylko nadzieję, że większa część tej gimbusiarni, pedałów w rurkach i innych ćwoków, lalek, bieberów i innych ciekawych i mniej ciekawych elementów z wyłączeniem Pedofili zboków i cyganów, wyrośnie z tego swojego buntu i stanie się normalną częścią społeczeństwa z wartościami i konkretnymi celami.
Jak dla mnie sytuacja jest klarowna. Jeśli chciałbym być alkoholikiem, ćpunem czy innym dziwolągiem to bym nim był. Bez najmniejszego problemu...
Ale mam rodzinę, pracę i cele w życiu. (Teraz mnie zjadą że to ja jestem ten inny). I choć nie mam łatwo to jakoś brnę do przodu...Tyle w temacie czego i Wam życzę....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie