📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:51

A Tobie ile Ukraince płacą za wlazenie w dupe, HIV już zaaplikowany od Ukrainki?
Wiesz na co patrzy się jak Ukraince wchodzą do sklepu? Na ich ręce bo mają bardzo kleiste, tam z mlekiem matki wysysają żeby coś ukraść Polakowi, oni i tak Cie nie lubią a w dupe im wchodzisz jakbyś opłacany był, oni czują się jak nasza gorsza wersja, i nas nie lubią a to co wy uważacie to niestety Ech
Wiesz na co patrzy się jak Ukraince wchodzą do sklepu? Na ich ręce bo mają bardzo kleiste, tam z mlekiem matki wysysają żeby coś ukraść Polakowi, oni i tak Cie nie lubią a w dupe im wchodzisz jakbyś opłacany był, oni czują się jak nasza gorsza wersja, i nas nie lubią a to co wy uważacie to niestety Ech
Dlaczego w tytule jest "Nazi" ? Nie ma tam ani jednej flagi nazistowskiej.. zresztą szwaby ostro jej zakazują
royal86 napisał/a:
Skąd tu tyle ukraińców i ukrainofilów na sadolu Bardzo sie staracie by pokazać, że to nie na ukrainie na dobre zakorzenił się nazizm tylko u rusków komedia. Jak dzieci- to nie ja to on!
Ty jesteś zbyt głupi ,poczytaj trochę histori cepie CCCP.
Czy mógłbym prosić o namiary na kogoś kto będzie mi płacił za pro rosyjskie komentarze? Jestem wyzywany od onuc agentów pytają mnie ile mi płacą na komentarze. Ja się pytam gdzie udać się żeby mi za to płacili? ruski ukrainiec jedno ścierwo które powinno się trzymać na murem i nie wpuszczać do polski. Zrozumieli mainstreamowe głupki czy jeszcze nie?
Jaką kurvą trzeba być żeby wspierać kacapów po tym co nam zrobili?
Zabory, 1920, 17.091939, Katyń, Miednoje, zsyłki na Syberię, komunizm... Wróg moje wroga jest moim przyjacielem.
Zabory, 1920, 17.091939, Katyń, Miednoje, zsyłki na Syberię, komunizm... Wróg moje wroga jest moim przyjacielem.
Wystarczy zatankować na Orlenie, z każdego litra złotówka idzie do Putina.
Спасибо!
Спасибо!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie