Upaina i ruskie to jak w tym memie ze spidermanem wskazującymi na siebie nawzajem. Jedni i drudzy nadają się na śmietnik historii.
Na śmietnik historii to pójdziesz ty oraz ci, którzy za takie podłe komentarze ci płacą. J🤬 ruskich faszystów, chwała Ukrainie!
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Na śmietnik historii to pójdziesz ty oraz ci, którzy za takie podłe komentarze ci płacą. J🤬 ruskich faszystów, chwała Ukrainie!
alejchem szalom
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówNa śmietnik historii to pójdziesz ty oraz ci, którzy za takie podłe komentarze ci płacą. J🤬 ruskich faszystów, chwała Ukrainie!
jest zdrowo myslacy tak jak ja i mniejszość niestety... a wy w tej tfuu demokracji propaganda ostro. upa wciaz zywa na upainie. Uwolnij umysl

Na śmietnik historii to pójdziesz ty oraz ci, którzy za takie podłe komentarze ci płacą. J🤬 ruskich faszystów, chwała Ukrainie!
Andriy namierzony.

podpis użytkownika
Cuore Sportivojest zdrowo myslacy tak jak ja i mniejszość niestety... a wy w tej tfuu demokracji propaganda ostro. upa wciaz zywa na upainie. Uwolnij umysl
Coś ci te sowieckie translate nie zadziałało, bo c🤬jowo to wyszło. Prigożyn musi ci dać lepsze narzędzia do prymitywnej propagandy, bo do tysięcy cywilizowanych aplikacji nie macie już dostępu, p🤬leni jaskiniowcy
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Skąd tu tyle ukraińców i ukrainofilów na sadolu Bardzo sie staracie by pokazać, że to nie na ukrainie na dobre zakorzenił się nazizm tylko u rusków komedia. Jak dzieci- to nie ja to on!
Większość tak jak ja ma w dupie Ukrainie. Nie mozemy jednak pozwolić na wygrana ruskim. Jak kacapy nie dostaną wp🤬lu to się rozochoca i rusza znowu na Europę.
Onucki nie pamiętają o cudzie nad Wisła, rozbiorach, jak nam kacap w dupe wjechał i jak nas okupował 50 lat.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway