Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
gownozdupy 2023-03-03, 18:33 74
Upaina i ruskie to jak w tym memie ze spidermanem wskazującymi na siebie nawzajem. Jedni i drudzy nadają się na śmietnik historii.
Zgłoś
35i 2023-03-03, 19:51
Nius sprzed tygodnia.
Zgłoś
Geraldinio 2023-03-03, 20:19 36
gownozdupy napisał/a:

Upaina i ruskie to jak w tym memie ze spidermanem wskazującymi na siebie nawzajem. Jedni i drudzy nadają się na śmietnik historii.

Na śmietnik historii to pójdziesz ty oraz ci, którzy za takie podłe komentarze ci płacą. J🤬 ruskich faszystów, chwała Ukrainie!

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
~Dostojny 2023-03-03, 20:38 39
Geraldinio napisał/a:

Na śmietnik historii to pójdziesz ty oraz ci, którzy za takie podłe komentarze ci płacą. J🤬 ruskich faszystów, chwała Ukrainie!

alejchem szalom

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Black_Hole 2023-03-03, 20:40 29
Geraldinio napisał/a:

jest zdrowo myslacy tak jak ja i mniejszość niestety... a wy w tej tfuu demokracji propaganda ostro. upa wciaz zywa na upainie. Uwolnij umysl
Zgłoś
Cactuar-TH 2023-03-03, 20:41 14
Geraldinio napisał/a:

Andriy namierzony.
Zgłoś
Konto usunięte 2023-03-03, 20:49 2
Muzyka dobrana idealnie.
Zgłoś
royal86 2023-03-03, 20:53 46
Skąd tu tyle ukraińców i ukrainofilów na sadolu Bardzo sie staracie by pokazać, że to nie na ukrainie na dobre zakorzenił się nazizm tylko u rusków komedia. Jak dzieci- to nie ja to on!

podpis użytkownika

Cuore Sportivo
Zgłoś
kosioraldo 2023-03-03, 20:55 9
Ty ukraińska lajzo, wąchaj im dupy lajzo
Zgłoś
Geraldinio 2023-03-03, 21:04 8
Black_Hole napisał/a:

jest zdrowo myslacy tak jak ja i mniejszość niestety... a wy w tej tfuu demokracji propaganda ostro. upa wciaz zywa na upainie. Uwolnij umysl

Coś ci te sowieckie translate nie zadziałało, bo c🤬jowo to wyszło. Prigożyn musi ci dać lepsze narzędzia do prymitywnej propagandy, bo do tysięcy cywilizowanych aplikacji nie macie już dostępu, p🤬leni jaskiniowcy

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
SinestroPL 2023-03-03, 21:05 1
dziwnie ,że nie krzyczeli Heil Orban
Zgłoś
Wiewór 2023-03-03, 21:06 28
royal86 napisał/a:

Skąd tu tyle ukraińców i ukrainofilów na sadolu Bardzo sie staracie by pokazać, że to nie na ukrainie na dobre zakorzenił się nazizm tylko u rusków komedia. Jak dzieci- to nie ja to on!

Większość tak jak ja ma w dupie Ukrainie. Nie mozemy jednak pozwolić na wygrana ruskim. Jak kacapy nie dostaną wp🤬lu to się rozochoca i rusza znowu na Europę.
Onucki nie pamiętają o cudzie nad Wisła, rozbiorach, jak nam kacap w dupe wjechał i jak nas okupował 50 lat.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
rufusso 2023-03-03, 21:08 11
Polecam każdemu obejrzeć "Europa the last battle" w 1cz. dowiecie sie dlaczego Rosjanie nie byli zli, dlaczego bolszewicy stworzeni przez Zymian dprowadzili do calego syfu za ktory dzisiaj nienawidzi sie rosji. Rosjanie byli Chrzescijanami i przyplacili za to zyciem. Pozdrawiam i Chwała jedynie Polsce.
Zgłoś
kosioraldo 2023-03-03, 21:21 6
K🤬a skąd was biorą, rozochoca i rzuca się na Polskę, Ż🤬dek prezydent chciał się włączyć do NATO to Rosja nie pozwoliła
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie