Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:36
Giorgio69 2012-04-02, 10:54 26
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-02, 11:03 5
"гавариш па руски" chyba tak ale ruskiego przestałem się uczyć w 91roku i zbyt wiele z tego pogańskiego języka już niepamiętam
Zgłoś
Demolka90 2012-04-02, 11:04 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MortiCRX 2012-04-02, 11:12 66
Zgłoś
Bananek 2012-04-02, 12:17 3
@Demolka90, ale kaszana z tym podpisem. GABARIŚ. 90 rok urodzenia zobowiązuje do bycia idiotą, co nie?
Zgłoś
Mizantrop 2012-04-04, 16:17
Zgłoś
hamusq 2012-04-04, 16:32
Zgłoś
Boingu 2012-04-04, 16:41 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-04, 16:45 2
Zgłoś
amplidude 2012-04-04, 16:58
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-04, 17:33
@up a to Ty nie wiesz że tu 90 % to "dżokery" i hipokryci ? Ja nie jeździłem bo sam nim jestem (Rosjaninem) ale oczywiście mocno spolaczonym Uważam że pojęcie narodowości jako takiej powinno w ogóle zniknąć. Same problemy są przez to. Ziemianie i tyle.
Zgłoś
Giorgio69 2012-04-04, 17:57 2
kubusiekh napisał/a:

Tęsknisz trochę za komunizmem? Tak pięknie wspominasz ten język. Aż się łezka kręci.

Widzisz gimbolku, komunizm do nauki języków ma się tak jak piernik do wiatraka, prócz rosyjskiego władam jeszcze trzema językami, czy to też oznacza że tęsknię za komuną?
Zgłoś
thez 2012-04-04, 18:51
Ruskie to są pierogi.
Zgłoś
Maros 2012-04-04, 18:55
a łutsze sztoby była napisana gawaricje pa ruskij, tawarisi!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem