Reklama jakiegoś kwasu chlebowego u kacapów
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Teraz tylko poczekac az panie z reklamy znajdziemy w dziale Hard na czarnej sofie!
konto usunięte
2019-01-22, 9:56
Pierwsza myśl "dobrze że u nas takiego gówna nie puszczają".
ALE zaraz refleksja. Od ponad 4 lat w ogóle nie oglądam telewizji publicznej a patrząc na poziom żenady w reklamach te 4 lata temu to w sumie się zakładać nie będę.
czarnulka też całkiem r🤬able...
traf
2019-01-22, 10:34
Shotterr napisał/a:
ALE zaraz refleksja. Od ponad 4 lat w ogóle nie oglądam telewizji publicznej a patrząc na poziom żenady w reklamach te 4 lata temu to w sumie się zakładać nie będę.
u nas takie reklamy? zaraz był by wrzask feministek,rydzyka,kapelana wojska,hejt stop ,stuhra i innych więdzących czego masy potrzebują i co mają ogladać
Shotterr napisał/a:
Mam bardzo podobnie. Z czego ostatni raz przezyłam szok, jak zdaje się tydzień temu miałam okazję oglądać kablówkę... Po godzinie czułam, jakby mi kto mózg wyprał.
Ale bym ją r🤬ał w te cyce
konto usunięte
2019-01-22, 11:38
Kwas chlebowy jest super, chociaż u nas w sklepach drogo sprzedają.
Ale ta blondyna jest mocna. Fuck....
p47
2019-01-22, 14:42
Ochydne sa takie zwisy..
Tu jest jakaś gierka słowna - ona mówi o "dużych cyckach", a są też "duże butelki". Czy ktoś z pogłębioną znajomością kacapskiego mógłby dopowiedzieć jaki był zamysł reżysera tego dzieła?
ale dojce ale bym je tyry myry cirici ciam ciararam ciaram tam pam pam
Gdy widze twe cyce to kwice a oczy mi swiecą jak znice..
konto usunięte
2019-01-22, 15:36
Ale bym się zatopił w tych poduszkach... Czasem Bóg wiedział co robi