"W obwodzie kirowskim 88-letni wynalazca zginął podczas testowania helikoptera domowej roboty. Został uderzony śmigłem w głowę"
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:36
"W obwodzie kirowskim 88-letni wynalazca zginął podczas testowania helikoptera domowej roboty. Został uderzony śmigłem w głowę"
Priljetit bom wałszewnik w gałubom wjertaljotje,i bezpłatna pakaże kino....
Akt zgonu to będzie unique item. Normalnie ruscy zachlewają się na śmierć w wieku +/- 55lat
darek1234 napisał/a:
Jeszcze niecałe 140 mln...
Pójdzie z górki, trzymajmy kciuki 👍
Wiecie co to jest- niebezpieczne i nie lata?
ruSSkie urządzenie to bezpiecznego latania.
ruSSkie urządzenie to bezpiecznego latania.
Wynalazca? Jedyne co on tutaj odkrył to oryginalny sposób na samobójstwo przez głupotę
Właściwe,
to jest bardzo dobry sposób na śmierć, odchodzisz zajebiscie sie bawiąc i bedac podekscytowany.
88 lat i tak nie masz dalekich perspektyw (tym bardziej w takim kraju).
Nie zostaniesz zapamietany jako dziadek który umarł na raka jelit i srał zanim dokonczyl jeść, nie kojarzył nic co sie do niego mówi, nie chodził itd.
Tylko:
Ah, dziadek Anton..
niebosko jarały go helikoptery, sam nawet skonstruowal jeden, raz chciał pobić babcie jak go wolala na jedzenie i próbowała oderwać od pracy, (potem mu zostawiala miske pod drzwiami)
Mówiąc konkretniej strasznie sie w ten swój helikopter wkręcił.
to jest bardzo dobry sposób na śmierć, odchodzisz zajebiscie sie bawiąc i bedac podekscytowany.
88 lat i tak nie masz dalekich perspektyw (tym bardziej w takim kraju).
Nie zostaniesz zapamietany jako dziadek który umarł na raka jelit i srał zanim dokonczyl jeść, nie kojarzył nic co sie do niego mówi, nie chodził itd.
Tylko:
Ah, dziadek Anton..
niebosko jarały go helikoptery, sam nawet skonstruowal jeden, raz chciał pobić babcie jak go wolala na jedzenie i próbowała oderwać od pracy, (potem mu zostawiala miske pod drzwiami)
Mówiąc konkretniej strasznie sie w ten swój helikopter wkręcił.
Silnik zamocowany w ramię helikoptera przekazuje moment obrotowy na śmigła które stawiają opór powietrza. Rama helikoptera była zbyt słaba i doszło do jej skręcenia i destrukcji helikoptera.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie