Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-03-13, 21:13
Ok, najpierw kozaczy, potem skruszony przeprasza. Fajno, ale jakbyśmy się dowiedzieli jakim sposobem dokonano tej metamorfozy, to pewno i jakieś piwko by się znalazło.
Tyle ich na tych zajęciach co u mnie na wykładach
~DMT
2014-03-13, 21:19
konto usunięte
2014-03-13, 21:20
PatrolZG napisał/a:
Ok, najpierw kozaczy, potem skruszony przeprasza. Fajno, ale jakbyśmy się dowiedzieli jakim sposobem dokonano tej metamorfozy, to pewno i jakieś piwko by się znalazło.
Metamorfoza się sama dokonała. Gościu jest p🤬dą i pozorantem
konto usunięte
2014-03-13, 21:21
Tak tylko jak polacy robili podobnie w obozach zagłady to było wszystko ok tak ???
~DMT
2014-03-13, 21:25
trynkiewicz, pisałem już kiedyś o twoim stanie umysłowym, więc idź być trollem gdzie indziej.
Dobrze że ta typiara jest człekokształtna, bo bym nie zajarzył jaka to płeć.
Po samej kontemplacji ryjów można dojść do konkluzji, że nie wyszli z epoki przedstawcieli neandertalczyków
konto usunięte
2014-03-13, 21:33
kobieta zniszczona przez takich szczyli, smutne.
Ta pani jest trochę podobna
zonk
2014-03-13, 22:03
W polszy jest to samo.