Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ruski asasyn zdobywa Wiedeń
jamniczek • 2016-11-05, 23:02
Kolejna produkcja kozaków z on the roofs!
Zaledwie 100 metrów nad ziemią, więc jak na nich to "słabo", co nie zmienia faktu, że ręce się pocą od samego patrzenia

podpis użytkownika

Marysieńko... Obudź Króla Jana!
Zgłoś
marmurowychuj 2016-11-06, 0:04 12
a gdzie skok do siana???
Zgłoś
czubass 2016-11-06, 0:05 2
Oni tak bez żadnego "zabezpieczenia"? :o ja p🤬lę, zanim bym tam wszedł to ważyłbym 200kg, tyle gówna bym w portki narobił
Zgłoś
Lori 2016-11-06, 3:36 9
Mam nadzieję, że myślą przyszłościowo i filmik z upadku też będzie dostępny w necie.

podpis użytkownika

I tylko chcę Cię ostrzec:
Nie wyważaj drzwi otwartych na oścież
Zgłoś
Angeltostarakurwa 2016-11-06, 11:10 2
@up zamknij p🤬de i nie życzy się komuś co nie miłe mimo że ten ktoś igra z losem

szanuje gościa i życzę mu najlepszej przyczepności do podłoża :]
Zgłoś
SirMajkel 2016-11-06, 11:40 5
na taki zabytek włazić co tępy idiota a jakby coś uszkodził. J🤬 kulturę i zabytki, przecież najważniejsze jest bawić plebs na jutubie i kilka minut fejmu.

podpis użytkownika

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
p................a 2016-11-06, 12:06
Wyłączcie dźwięk na początku.
Zgłoś
yahometr 2016-11-06, 12:17 4
@novik

Idz i jeszcze pałe kacapom zrób
Zgłoś
Lori 2016-11-06, 12:39 8
Novik napisał/a:

@up zamknij p🤬de i nie życzy się komuś co nie miłe mimo że ten ktoś igra z losem

szanuje gościa i życzę mu najlepszej przyczepności do podłoża :]

Po pierwsze przykro mi, że uraziłam Cię pisząc tak o poczynaniach Twojego chłopaka.
Po drugie nie jest mi wcale przykro.
Po trzecie naucz się czytać ze zrozumieniem bo nikomu nic nie życzę.

podpis użytkownika

I tylko chcę Cię ostrzec:
Nie wyważaj drzwi otwartych na oścież
Zgłoś
exfon 2016-11-06, 13:04
A ja mam wrażenie że mają jakieś zabezpieczenie.
Coś zbyt pewnie się łapie tych wszystkich pręcików i ozdób. Jakoś nie wierzę, że wszystkie trzymają się po takim czasie istnienia, na tyle mocno, żeby kolo się mógł na nich wieszać, ot tak bez obaw.
Zgłoś
Superfunfel 2016-11-06, 16:48 3
A co się stało z typkiem co skakał do wody, dawno go tu nie widziałem mam nadzieje że chociaż kiedyś jego filmik z feralnym skokiem tutaj trafi
Zgłoś
mskins 2016-11-06, 16:55
przecież te wszystkie schodki, drabinki, a na końcu linki są tam po coś.. tak czy siak ktoś tam wchodzi, chociażby w celu konserwacji itp. pewnie z zabezpieczeniem, a oni raczej bez.. w każdym razie do zrobienia.. ale nie dla mnie ! pozdro !
Zgłoś
morderuk 2016-11-06, 19:32
Jakbym tam jakims cudem wlazl to by po mnie musieli helikopterem przyleciec.
Zgłoś