Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
kutaspierdolony 2018-09-16, 21:18 10
up. h🤬j wam w dupę
Zgłoś
Konto usunięte 2018-09-16, 21:58 2
ePeeL napisał/a:

Jesteś rozj🤬y gościu. Postkomuna dosięgnęła wszystkie obozy polityczne w Polsce. Piotrowicz, Jasiński, Szłapka, Kostrzewski, Karski... Dalej mam wymieniać? Z PO też by się wielu znalazło. C🤬ja to Ty wiesz i masz wyprany mózg przez jedną z tych dwóch pop🤬lonych telewizji. Zdradzę Ci mały sekret. Jesteś tym samym gównem co zwolennicy TVN tylko po drugiej stronie barykady. Swoją drogą chcesz wieszać komunistów to zacznij od obozu PiS, który rozdaje socjalistyczne 500+, właśnie tak jak czerwoni by tego chcieli Będą Ci pluli na ryj to powiesz, że deszcz pada.
Ja p🤬le, i ten gościu ma te same prawa wyborcze co ja.
Swoją drogą skąd masz taką zajebistą pewność, że to akurat rzeczy, które czytasz TY są prawdziwe i nie przekłamane?

Tak w ogóle to mój ojciec nie raz dostał wp🤬l od MO, bo go łapali jak rozwieszał ulotki Solidarności i to nie tej, którą prowadzi Duda.

nic nie odpowiem, poza tym że twój ojciec dymał kilkulatkę, bo tak wynika z twojego wieku który podałeś,
współczuję tylko, bo jak widać po poście masz problem z myśleniem,
cóż, pewnie już mu wybaczyłeś,
ale
jedno co dość dobrze funkcjonuje w Polsce to szkoły specjalne
więc napisz którą klasę skończyłeś
Zgłoś
bodzio667 2018-09-16, 22:06
Nikto nie umier, Nie smatric. Suka blac.

podpis użytkownika

Tak właśnie myślałem...
Zgłoś
Rafal1757 2018-09-16, 22:15
Srogie ciosy Witaliju
Zgłoś
theoddone 2018-09-16, 23:46 2
Twardy koleś w skórze - po strzale w szczękę myślałem, że się wyłoży. Pewnie jedzie na ruskiej amfie.
Zgłoś
Gambi 2018-09-17, 5:01 1
Czego chcecie. Lowelas w kurtce się wykazał. Dwie ostre k🤬y na ryj i nie dość, że nie padł to jeszcze pamiętał ręce podnieść. Ba! Powalił typa i z dwoma się szarpał. No nieźle.
Zgłoś
Konto usunięte 2018-09-17, 13:14
to ma być show, jest? jest
Zgłoś
Mom and Death 2018-09-17, 15:28
Gambi napisał/a:

Czego chcecie. Lowelas w kurtce się wykazał. Dwie ostre k🤬y na ryj i nie dość, że nie padł to jeszcze pamiętał ręce podnieść. Ba! Powalił typa i z dwoma się szarpał. No nieźle.

Czym on się k🤬a wykazał?

podpis użytkownika

Zgłoś
Essent 2018-09-17, 19:24
Goście dali se po ryju, pewnie zapomną bo wytrzeźwieją, a @up all nap🤬lają o polityce. Nosz k🤬a go mać! Sadistic czy Politistic się robi ??
Zgłoś
Sigonek 2018-09-17, 19:33
niebieski spodzień było ćwiczone coś
Zgłoś
Konto usunięte 2018-09-18, 10:34 2
@edek.bajzel zostałeś grubo przeorany
Zgłoś
Adrian92 2018-09-22, 9:07
Chciał mu dźwignie zaj🤬 na rękę? Liczyłem na fajne złamanie na koniec
Tam to chyba w rekrutacji do progremu jest wymagana umiejetność bicia się
Zgłoś