👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
1. Wybij wszystkich inteligentów z przeciwnej partii podczas pierwszej rewolucji
2. Wybij wszystkich inteligentów ze swojej partii podczas kolejnych czystek
3. Dla pewności powtórz czystki nie pomijając tym razem również średniego szczebla
4. Wyślij na wojnę pozostałości ludzi posiadających korę mózgową
5. Pozostałości reprodukuj między sobą podlewając zalążki odradzającej się inteligencji tanim alkoholem
6. Brak profitu
3. Dla pewności powtórz czystki nie pomijając tym razem również średniego szczebla
5. Pozostałości reprodukuj między sobą podlewając zalążki odradzającej się inteligencji tanim alkoholem
6. Brak profitu
bloodwar napisał/a:
1. Wybij wszystkich inteligentów z przeciwnej partii podczas pierwszej rewolucji
6. Brak profitu
jak nie ma profitu?
masa jest...

Dwóch bokserów (w sumie jeden kickbokser) i jeden zapaśnik. Brakowało na koniec, żeby zapaśnik zrobił rzut przez barierki... byłoby ciekawiej...

czemu się dziwić, Putin rozdaje wódę niemal za darmo, więc społeczeństwo nie posiada mózgu, resztę doprawi telewizornia jak u nas propagandowa TVN której początki zaczynają się z końcem afery FOZZ, a które są początkiem uni wolności, platformy, swetru i innego ścierwa według mnie
Plus dla twórców show za dobór najbardziej odpowiednich "alfa-samców" i ich samic żeby można było to oglądać jak w ZOO.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie