Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Hans-Kloss 2016-01-21, 21:32 7
przypomniał mi się MON jak w Z-ce też tak nap🤬lałem szczotą ...ale rejony
Zgłoś
kampton 2016-01-21, 22:36 1
Najważniejsze to mieć poczucie humoru
Zgłoś
Gwardek 2016-01-22, 1:51
Dobre, że tylu pacanów uwierzyło w tego fejka. Ten klapek jest ciągnięty na żyłce. W innym wypadku, nie zajechał by tak daleko, a już na pewno nie przesunął by tych 2 klapków i nie wjechał na nie. Zresztą zwróćcie uwagę na nienaturalny ruch ręką przy pchnięciu klapkiem oraz na co najmniej dziwne wyhamowanie. Jak by komu było mało, to pod koniec typ po lewej niechcący trącił klapka, który skręcił w lewo a pół sekundy później z powrotem jechał prosto. Tak jestem ekspertem. Dziękuję, dobranoc.
Zgłoś
Black Snake 2016-01-22, 1:58
@Gwardek, ty tak serio? 6 sekunda - koleś miotłą jebnął laczek, przesunął jego trajektorie lotu i na chwilę go zatrzymał, a po chwili klapek ruszył znów w te samą stronę

podpis użytkownika

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś
Gwardek 2016-01-22, 2:03 2
Black Snake napisał/a:

@Gwardek, ty tak serio? 6 sekunda - koleś miotłą jebnął laczek, przesunął jego trajektorie lotu i na chwilę go zatrzymał, a po chwili klapek ruszył znów w te samą stronę

A Ty się przyp🤬alasz czy przyznajesz mi rację?
Zgłoś
19WTJ89 2016-01-22, 4:55 2
Gwardek w której sekundzie słychać strzały ?? ot j🤬y Macierewicz się znalazł
Zgłoś
Jakubbb 2016-01-22, 7:05
i o to chodzi w męskiej grupie fajnych ludzi.
robisz byle co, aby coś robić razem i lliczy się dobra zabawa ;D

chętnie bym się z nimi napił z wódeczki

piwerko leci!
Zgłoś