👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:10
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebie fejkiem z odległości pięciu parseków przez trzy warstwy woreczka wypełnionego deosprayem.

Po tagach nie znalazłeś bo mało kto by chciał przerzucić takie gówno z joe
Problem w tym, że współczesne nowe samochody komputerem można otworzyć a nawet odpalić nawet do nich nie podchodząc. Kradzieże i trollingi w nowym stylu.
@Pastel
Co do otwarcia: Jak jesteś w zasięgu możesz zrobić kopię "klucza" ale to trwa dość chwilę czasu i trzeba być blisko. Praktycznie jest to prawie niewykonalne.
Takie coś jak zaprezentowali na filmie to bajka dla ciemnogrodu taka sama jak "kodgraber".
Co do otwarcia: Jak jesteś w zasięgu możesz zrobić kopię "klucza" ale to trwa dość chwilę czasu i trzeba być blisko. Praktycznie jest to prawie niewykonalne.
Takie coś jak zaprezentowali na filmie to bajka dla ciemnogrodu taka sama jak "kodgraber".
Cytat:
pewnie połączył się z ładą przez WiFi
Prędzej przez gazociąg

Filmik wygląda akurat jak fejk, ale wieśwageny mają taki 'ficzer', że część z nich posiada dostęp do neta w jakiś tam sposób (nowe roczniki, modele, highline na wypasie, itp.). Do tych właśnie jest możliwość włamania się do niego i unieruchomienia/uruchomienia/czegokolwiek. "Profesjonalistom" zajmuje to jakieś 2 minuty, był o tym nawet dokument nagrany, stosunkowo niedawno to oglądałem...
łada niema żadnych zabiezpieczeń elektronicznych, jedyna elektroniczna rzecz to komórka kierowcy
spiepszaj_dzbanie napisał/a:
@Pastel
dość chwilę czasu, powiadasz?

no tak - podpiął przez wirtualne bezprzewodowe OBD2 do akumulatora i wyniósł napięcie w kieszeni. Toż ta stara łada nawet sterownika nie ma bo jest na gaźniku ...

istnieje jeszcze specjalny impuls, który potrafi wyłączać samochody - Amerykańskie wojsko się tym bawi

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie