Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
SmokPoracha 2024-09-10, 18:26
Piesza miała bezwzględne pierwszeństwo, a hulajnogista miał absolutne pierwszeństwo.
Zgłoś
Ukasz995 2024-09-10, 18:59
Babsko głupsze niż chulajnopederasta
Zgłoś
PlatynowyViking2003 2024-09-10, 19:14
patmon napisał/a:

Wspaniały przykład tego zj🤬ia umysłowego jak dziś ludzie traktują siebie jakby byli najważniejsi, królowie i królewny autostrad, dróg krajowych, ulic, szos i przejść dla pieszych. Mam tu na myśli wszystkich kierowników i kierowniczek aut, motorów, kierowców zawodowych, szoferów świadczonych wszelakie usługi, zwykłych Kowalskich wiozących dziecioków do przedszkola czy szkoły, i tych ostatnich najgorszy sort rowerzystów zwanych pedalarzami i podludzi totalnych ameb ; masz i czytaj hulajnoga, gdzie dekiel jeden stanowi zagrożenia w ruchu miejskim dla samego siebie i innych, ale nie, kurewa mało, więc we dwoje czy dwóch pakują się na to gówno i dalej w świat zj🤬ą hulajnogą. Po chodnikach i po ulicach, a i na krajowej drodze dekla możesz zobaczyć. Wszystkich których wyżej wymieniłem cec🤬je jedno mentalne zj🤬ie, że ja najważniejszy tu i teraz, czy to na piechotę, czy jakimś pojazdem, wszyscy dookoła zj🤬i, nie ma dnia żeby jechać przez pół Polski czy do sklepu na rogu osiedla i obie podróże okraszone bitwą ze wszystkimi innymi, ten za wolno jedzie, tamten zaś za szybko, ten skręcił bez migacza, tamten zygzakiem jedzie pewnie w telefonie patrzy, na to wszystko pieszy który dostał "zielone światło" na wbieganie na przejście bez rozglądania się, jprdle prawo ustalone w państwie z kartonu, rowerami na pełnej k🤬ie walą na oślep, bo ścieżka rowerowa prowadzi na przejście dla pieszych więc nap🤬lają w te pedały ile sił w nogach, no i hulajnoga jak na materiale wideo jadę se hulajnogą i p🤬le wszystko i wszystkich. Za h🤬j się nie nadaję do tego nowoczesnego świata, który dla mnie jest po prostu głupi.

ale sie zesrałeś ja p🤬le sie tego czytać nie da xD tyle p🤬lonych lat rodzice uczą ze jak przechodzi sie przez ulice to sie rozgląda głupia p🤬da zamiast sie zatrzymać to idzie dalej po czym zostaje p🤬lnięta przez tą hulajnoge ale ty jesteś zbyt tępy i masz zbyt wj🤬e ego zeby to dostrzec.
Zgłoś
Dark-Side 2024-09-10, 22:11
Oboje ślepi ale uważam jednak że pieszy gdy chce przejść przez jezdnie po przejściu to powinien się na tym skupić jeśli nie jest samobójca bo wkracza w strefę pojazdów...

podpis użytkownika

Tutaj Kolekcja
Zgłoś
Dolan91 2024-09-10, 23:05
dawno nie widziałem tak skutecznej pionizacji
Zgłoś
Konto usunięte 2024-09-11, 9:11
Rudy i tak dożył sędziwego wieku jak na rudego
Zgłoś
Welchia 2024-09-11, 11:33 1
W Polsce i przy Art 14. PoRD to piesza wymusiła pierwszeństwo... gdyż zakazuje się pieszym wchodzenia na drogę a w tym na przejście dla pieszych przed nadjeżdżający pojazd.
Zgłoś
PatrickLuba 2024-09-11, 13:54
Welchia napisał/a:

W Polsce i przy Art 14. PoRD to piesza wymusiła pierwszeństwo... gdyż zakazuje się pieszym wchodzenia na drogę a w tym na przejście dla pieszych przed nadjeżdżający pojazd.

o to to, az musialem zresetowac zapomniane od lat hasło żeby przybić temu Panu piątke. Honoru nie macie to miejcie chociaż dumę i oddajcie prawka, każdy z osobna.

Inną sprawą jest to, że tej hulajki tam nie miało prawa być, jednak wydaje mi się że ważniejsze jest dalej wtargnięcie, ta głupia p🤬da się nawet nie zatrzymała, nie wspominając o rozejrzeniu się nawet, będąc drobiazgowym to nawet nie weszła na pasy tylko tuż obok bo jej się tak spieszyło.
Zgłoś