Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ruski karateka
Konto usunięte • 2011-11-11, 9:46

ruski karateka... myślałem że połamie sobie ręce ale...
Zgłoś
Konto usunięte 2011-11-11, 9:49 25
Jak Ruskie weszli do Polski, to tak samo - czego się nie dotknęli, to już rozj🤬e...
Zgłoś
Suq-Madiq 2011-11-11, 10:44
Capaldi brzmi bardziej jak wloskie nazwisko...

podpis użytkownika

SlawciuNevin napisał/a:

chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint

Zgłoś
djoshin 2011-11-11, 11:19 1
dimmack van dama w krwawym sporcie to mały c🤬j
Zgłoś
brylant1412 2011-11-11, 11:50 3
Ruscy w 1945 jak weszli do Gdańska jak zobaczyli kibel to mysleli że to jest urządzenie do płukania kartofli.

podpis użytkownika

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
Konto usunięte 2011-11-11, 12:03 1
A propo kibla ,nadał by sie do przetykania z takimi zdolnościami
Zgłoś
lenux 2011-11-11, 13:23 6
A ja podsumuje krótko, ten naród nie powinien istnieć. Chociaż z drugiej strony ich popisy przed kamera dostarczają nam dużo emocji, co nie zmienia faktu ze c🤬j im do dupy.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-11-11, 15:08
Cytat:

A ja podsumuje krótko, ten naród nie powinien istnieć. Chociaż z drugiej strony ich popisy przed kamera dostarczają nam dużo emocji, co nie zmienia faktu ze ch*j im do dupy.

zacny komentarz milordzie
Zgłoś
BongMan 2011-11-11, 16:36 2
lenux napisał/a:

A ja podsumuje krótko, ten naród nie powinien istnieć. Chociaż z drugiej strony ich popisy przed kamera dostarczają nam dużo emocji, co nie zmienia faktu ze c🤬j im do dupy.

Znasz przynajmniej jednego Rosjanina że się w ten sposób wypowiadasz na ich temat?

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
czaki126pl 2011-11-11, 19:40
To nie ruski karateka ,zwróccię uwagę na otoczenie to są Stany.

podpis użytkownika

Nie jestem Faszystą ani p🤬lonym Rasistą "NAS"
Zgłoś
Konto usunięte 2011-11-11, 19:48 1
Tak krzyknął, że mi się biurko w pół złożyło...
Zgłoś
TheByQ 2011-11-11, 23:11 1
@czaki126pl faktycznie Stany. Nikt nie wspina się na te budynki za nim. W Rosji 20 naraz by próbowało.
Zgłoś
lenux 2011-11-12, 1:28 1
BongMan napisał/a:

Znasz przynajmniej jednego Rosjanina że się w ten sposób wypowiadasz na ich temat?

Tak znam i za pewne twój dziadek, mój dziadek jak i dziadek Pana Jóźka z pod biedronki zna i to za pewne nie ze strony sadistic.pl tylko z czasów wojennych, a no i taki mały szczegół, że w śród naszych babci, któraś podczas wojny mogła być gw🤬cona przez takiego J🤬EGO RUSKA "DOBRY RUSEK TO MARTWY RUSEK". Fakt faktem, że są teraz inne czasy ale nigdy nie będę darzył sympatią ani RUSKA ani Niemca " NIE BEDZIE NIEMIEC PLUŁ NAM W TWARZ I DZIECI NAM GERMANIŁ" to samo tyczy się RUSÓW
Zgłoś
koko_0 2011-11-12, 4:56
lenux napisał/a:

Tak znam i za pewne twój dziadek, mój dziadek jak i dziadek Pana Jóźka z pod biedronki zna i to za pewne nie ze strony sadistic.pl tylko z czasów wojennych, a no i taki mały szczegół, że w śród naszych babci, któraś podczas wojny mogła być gw🤬cona przez takiego J🤬EGO RUSKA "DOBRY RUSEK TO MARTWY RUSEK". Fakt faktem, że są teraz inne czasy ale nigdy nie będę darzył sympatią ani RUSKA ani Niemca " NIE BEDZIE NIEMIEC PLUŁ NAM W TWARZ I DZIECI NAM GERMANIŁ" to samo tyczy się RUSÓW

Zeby nie Ruscy to bys nie mial co ogladac teraz na sadolu
Zgłoś
lenux 2011-11-12, 6:11 1
koko_0 napisał/a:

Zeby nie Ruscy to bys nie mial co ogladac teraz na sadolu

Nie wypowiem sie nawet na ten temat
Zgłoś