Może i to ciekawe ale gościu ma c🤬jowe, szczurze i nie ufne oczy. Ogólnie wygląda jak moje jajka.
Spokko się to ogląda, jeden z nielicznych subów u mnie na YT.
podpis użytkownika
VT700 85'

Nie obejrzałem filmiku ale mam przypuszczenie-ciekawostke zasłyszaną od historyka.
Wraz z jego elekcją "dostał" żonę, podobno z ryja paskudna że j🤬 trzeba by było na dwie torby.
Dlatego cały czas był na wojnie i nie chciał do niej wracać
Wraz z jego elekcją "dostał" żonę, podobno z ryja paskudna że j🤬 trzeba by było na dwie torby.
Dlatego cały czas był na wojnie i nie chciał do niej wracać

Gwindak
Jeśli Twoje jajka mają nos i oczy, to musisz wiedzieć jedno - To nie są jajka, więc wyjmij starego z gaci i udawaj że wyparłeś to z pamięci.
Jeśli Twoje jajka mają nos i oczy, to musisz wiedzieć jedno - To nie są jajka, więc wyjmij starego z gaci i udawaj że wyparłeś to z pamięci.
Pierwsze wrażenie jest średnie, przynajmniej ja tak miałem po pierwszym odcinku jednak teraz widać, że lepiej mu idzie. Fajnie gada, na luzie, bez p🤬lenia, może ludzie(a zwłaszcza obecna gównarzeria) zaczną wreszcie coś więcej wiedzieć o historii i zachce im się czytać.

ciekawostki spoko, tylko żarty c🤬jowe i nieśmieszne.
a no i te oczy jak jajka gwindaka.
a no i te oczy jak jajka gwindaka.
K*rwa a teraz wyobrazcie sobie ze nauczyciele w szkolach (nie tylko histerycy ale wszyscy befrzy) podchodza do tematu tak jak ten gosciu.
Gdyby ktorykolwiek z moich nauczycieli mial wlasnie takie podejscie to dzisiaj robilbym cos pozytecznego dla swiata.
Gdyby ktorykolwiek z moich nauczycieli mial wlasnie takie podejscie to dzisiaj robilbym cos pozytecznego dla swiata.

Tacy heterycy a ciągle się przyp🤬alają do oczu. Podejrzane

K🤬a, gość wiedzę ludziom przekazuje, w taki czy inny sposób ( mi akurat się podoba, może niezbyt śmieszne ale na luźno zrobione), a wy się do jego twarzy, czy tam oczu dop🤬lacie. Dajcie spokój.
PS.: Maść zażyta jak coś.
PS.: Maść zażyta jak coś.
Szto napisał/a:
Gwindak
E tam p🤬lisz. Twój stary jeszcze jest dobry w te klocki.