Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
SharpSe 2014-04-29, 23:07 20
Może i to ciekawe ale gościu ma c🤬jowe, szczurze i nie ufne oczy. Ogólnie wygląda jak moje jajka.
Zgłoś
skandal89 2014-04-29, 23:11 10
Spokko się to ogląda, jeden z nielicznych subów u mnie na YT.

podpis użytkownika

VT700 85'
Zgłoś
I................r 2014-04-30, 1:25 9
Nie obejrzałem filmiku ale mam przypuszczenie-ciekawostke zasłyszaną od historyka.

Wraz z jego elekcją "dostał" żonę, podobno z ryja paskudna że j🤬 trzeba by było na dwie torby.

Dlatego cały czas był na wojnie i nie chciał do niej wracać
Zgłoś
Szto 2014-04-30, 2:03 85
Gwindak
Jeśli Twoje jajka mają nos i oczy, to musisz wiedzieć jedno - To nie są jajka, więc wyjmij starego z gaci i udawaj że wyparłeś to z pamięci.
Zgłoś
Maxinho16 2014-04-30, 2:27 4
Przyjemnie sie słucha Piwko
Zgłoś
5................9 2014-04-30, 2:35 1
Dobry program
Zgłoś
Mlodymm 2014-04-30, 2:42 1
Pierwsze wrażenie jest średnie, przynajmniej ja tak miałem po pierwszym odcinku jednak teraz widać, że lepiej mu idzie. Fajnie gada, na luzie, bez p🤬lenia, może ludzie(a zwłaszcza obecna gównarzeria) zaczną wreszcie coś więcej wiedzieć o historii i zachce im się czytać.
Zgłoś
w................i 2014-04-30, 2:55 3
ciekawostki spoko, tylko żarty c🤬jowe i nieśmieszne.
a no i te oczy jak jajka gwindaka.
Zgłoś
Igorum 2014-04-30, 8:15 1
K*rwa a teraz wyobrazcie sobie ze nauczyciele w szkolach (nie tylko histerycy ale wszyscy befrzy) podchodza do tematu tak jak ten gosciu.
Gdyby ktorykolwiek z moich nauczycieli mial wlasnie takie podejscie to dzisiaj robilbym cos pozytecznego dla swiata.
Zgłoś
TheBigRedDog1 2014-04-30, 8:48
ile w tym jest prawdy?
Zgłoś
J................s 2014-04-30, 9:50
Tacy heterycy a ciągle się przyp🤬alają do oczu. Podejrzane
Zgłoś
F................0 2014-04-30, 13:54 2
K🤬a, gość wiedzę ludziom przekazuje, w taki czy inny sposób ( mi akurat się podoba, może niezbyt śmieszne ale na luźno zrobione), a wy się do jego twarzy, czy tam oczu dop🤬lacie. Dajcie spokój.

PS.: Maść zażyta jak coś.
Zgłoś
SharpSe 2014-04-30, 15:02
Szto napisał/a:

Gwindak
Jeśli Twoje jajka mają nos i oczy, to musisz wiedzieć jedno - To nie są jajka, więc wyjmij starego z gaci i udawaj że wyparłeś to z pamięci.

E tam p🤬lisz. Twój stary jeszcze jest dobry w te klocki.
Zgłoś
Rubaszny 2014-04-30, 15:36
Fajne podobało mi sie... tylko brakowało mi mapek rzecz jasna daje piwo

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum
Zgłoś