Co się czepiasz, ruskich jest od zaj🤬ia - jeden zdechnie to się nowy wprowadzi.
podpis użytkownika
Piszę raz i nie wracam, c🤬j mnie interesuje twoja odpowiedź. Jak chcę pogadać z kimś inteligentnym do gadam do siebie.
Zero ma upalone gdzieś tam na zewnatrz, a że po staremu łączyli rury wodne, kanalizacyjne, co jako połączenia wyrównawcze to prąd sp🤬ala przez kaloryfer. Na bloku miałem typa, któremu zero się upaliło na klatce, a pętla zamykała się przez kuchenkę gazową, rurę z gazem do ziemi. Jak robili pomiary i mu odłączyli kuchenkę w celu sprawdzenia gniazdka to telewizor w pokoju się wyłączył.
Lok napisał/a:
Jak sk🤬iele w kosmos polecieli
Nie mogę pojąć ??
Bo nie robił im elektryki gość od bloków. Zresztą takie były czasy, trzeba było oszczędzać żeby było co ukraść, o ile było co ukraść bo było się ostatnim w obiegu.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Jasiek93 napisał/a:
Centralne mają to musi być jakiś apartament w centrum Moskwy...
Jakie centralne przecież widzisz że to na prąd

podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Lok napisał/a:
Jak sk🤬iele w kosmos polecieli
Nie mogę pojąć ??
Widocznie przed Czarnobylem, coś jeszcze innego (nieoficjalnie) p🤬lnęło... a potem to już wiemy.

Nie rozumiem w czym problem. Przecież to Rassija , niech się cieszą , że ten kaloryfer jest po dobrej stronie ściany.