Takie tam k🤬a popisy... Na końcu się już wyraźnie zasapał
Leszcz bez kondychy - ale jakby przyp🤬olił to nie wesoło...
arturek_w napisał/a:
Leszcz bez kondychy - ale jakby przyp🤬olił to nie wesoło...
Po c🤬j technika i kondycja, jak sama siła wystarczy, by wp🤬lić 90% facetom spotykanych na dyskotekach. Ci co p🤬lą o technice zapominają o tym, że jeżeli jakiś pijany c🤬j w barze będzie do was skakał to jest bardzo małe prawdopodobieństwo, że trenował sporty walki i sama masa+siła spokojnie wystarczy na takich leszczy
Nie będę dyskutował kto by komu i kiedy wj🤬 ale napiszę jedno.
Widzicie takiego ogra przed sobą to lepiej zróbcie wszystko żeby go nie wk🤬ić. Nie jestem leszczem, ale przy takim gościu jestem.
kupa i h🤬j, myślałem że jakieś sambo będzie, a tu jakiś spaslak
Krytycy k🤬a przed komputerem.
Konto usunięte
2016-11-18, 22:25
Ten typ to Max Novoselov, rozj🤬by nas wszystkich jak gnój po polu.
Rusek spuchniety od gorzaly, wybral na przeciwnikow cwierc-chlopkow po 50kg kazdy....
No k🤬a jestem pod wrazeniem....
Ja p🤬le rzeczywiście typ ma radochę rozj🤬 chłopaków którzy nie za bardzo ogarniają greplingu +przewaga wyraźna w masie. Niech sobie pójdzie dajmy na to do takiego arachionu zrobi właśnie taki filmik i tam pokaże klasę. Autorzy tego filmu chyba chcieli pokazać że żołnierze to jest to samo co zawodnicy mma i patrzcie jaki przec🤬j ich wszystkich rozwala. W moim mieście trener od BJJ przy wadze 70 kg również by sobie poradził w ten sam sposób tyle że dla niego nie ma nic fajnego w poddawaniu laików. Tak mam ból dupy.
ale ma sterydowy bebzon.
podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.
K🤬a przeczytałem "osiołek"
podpis użytkownika
Z c🤬jem i z prądem żartów nie ma!
Konto usunięte
2016-11-19, 15:58
Paluboizm koleś napompowany od teścia i dziwne że się zasapał. Dziwne jest że hardcorowy kosku w klatce po kilku minutach samego obracania się dyszał z najmanem mimo iż mu napierdzielił a ludzie ćwiczący zażarcie kalienistyke potrafią bez przerwy biegać i wspinać się przez godzine...
Kompot i wszystko w temacie
Witaj brzusiu - żegnaj siusiu.
@Maupajoke Paluboizm nie występuje po testosteronie tylko po GH i insulinie. Tak to jest jak idioci nie mający pojęcia o takich sprawach naoglądają się patryka2703 (taki jutubowy prokurator, przeciwnik sterydów) i zgrywają znawców. Aż się k🤬a przykro robi człowiekowi.
Gość jest po prostu wielkim osiłkiem, z odstającym kałdunem, częściowo przez strój w jaki jest ubrany, pewnie w życiu żadnej redukcji nie robił.