Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:01
Mzimu 2021-10-26, 21:19 9
Nie wiem kto jest kretynem, bo samochód z kamerką wyprzedzał z prawej tę Ładę.
Zgłoś
35i 2021-10-26, 21:24
Shit happens.
Zgłoś
Puczysta 2021-10-26, 21:29 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
przemo3251 2021-10-26, 23:07 9
Mzimu napisał/a:

Nie wiem kto jest kretynem, bo samochód z kamerką wyprzedzał z prawej tę Ładę.

na takich drogach można z prawej chociaż nie znam konkretnie rosyjskich przepisów. W EU można
Zgłoś
konto usunięte 2021-10-26, 23:37
przemo3251 napisał/a:

na takich drogach można z prawej chociaż nie znam konkretnie rosyjskich przepisów. W EU można

W zabudowanym można, jak wyprzedzasz na ekspresówce z prawej to powodzenia...

Inna sprawa, że wg mnie to nie można tu mówić o wyprzedzaniu, po prostu typas zjechał sobie na prawy pas - ja sie zgadzam, ze mial prawo
Zgłoś
Mzimu 2021-10-27, 9:25 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
KFCnigget 2021-10-27, 11:54 5
Zgłoś
BambiPMT 2021-10-27, 12:59
Zgłoś
konto usunięte 2021-10-27, 13:06
Zgłoś
beeveer 2021-10-27, 16:00
Zgłoś
Black Pitt 2021-10-27, 20:18 2
Mzimu napisał/a:

miał pełne prawo zjechać na prawy pas, sygnalizował to wystarczająco długo.

Kolejny p🤬deusz, który myśli że włączony kierunkowskaz daje mu prawo do zmiany pas ruchu
Mam nadzieję że jedyne co prowadzisz to trókołowy rower dla retardów
Zgłoś
konto usunięte 2021-10-27, 21:10
Zgłoś
TomRar 2021-10-28, 20:46
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem