Ekran dotykowy - więc dotykał jak zawsze starą

podpis użytkownika
J🤬 k🤬y
Gdybyście zostali okradzeni, raczej nikt nie ruszy przy tym na poważnie palcem. Ale po próbie włamania do bankomatu zostanie postawiony na nogi niejeden komisariat i grupa antyterrorystyczna na dodatek. A jak ktoś mi w komentarzu napisze, że p🤬lę głupoty to dostanie jakąś karę.
Heh za tym monitorkiem jest tylko komputer., drukarka do kwitków i parę elektronicznych dupereli. Sekcja z kasą jest niżej w sejfie. Nic mu nie da, że górę rozwali
Czy on na akcje, zabrał ze sobą patelnie?
podpis użytkownika
Pinksman terroryzuje mnie w mailach ze mu browarów nie stawiam.
jjuice napisał/a:
Czy on na akcje, zabrał ze sobą patelnie?
I jeszcze ją sp🤬olił. Jak wróci do chałupy to go stara wałkiem pomasuje
autor debil, bo bankomaty potrafia czasami w c🤬ja przyleciec i wp🤬lic kase... mi podczas wyplaty wp🤬lił aktualizacje systemu i nie wyplacil pieniedzy, na zwrot kasy musialem czekac 23 dni, drugi raz zabraklo pradu w euronet i to samo czekalem ponad dwa tygodnie na zwrot kasy
Akcja zajebista.... W jednej kończynie patelacha do młotkowania, w drugiej telefon. Możliwe że w trakcie walenia patelni dzwonił do obsługi że mu kartę wj🤬o...
elbuero napisał/a:
autor debil, bo bankomaty potrafia czasami w c🤬ja przyleciec i wp🤬lic kase... mi podczas wyplaty wp🤬lił aktualizacje systemu i nie wyplacil pieniedzy, na zwrot kasy musialem czekac 23 dni, drugi raz zabraklo pradu w euronet i to samo czekalem ponad dwa tygodnie na zwrot kasy
Jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie...
Manolito666 napisał/a:
Gdybyście zostali okradzeni, raczej nikt nie ruszy przy tym na poważnie palcem. Ale po próbie włamania do bankomatu zostanie postawiony na nogi niejeden komisariat i grupa antyterrorystyczna na dodatek. A jak ktoś mi w komentarzu napisze, że p🤬lę głupoty to dostanie jakąś karę.
Ukradli mi samochód za 150 tysięcy złotych. Po złożeniu zeznań policjant zapytał na kiedy mi to umorzyć? Masz rację. Tu nie chodzi nawet o to ile ktoś ukradnie, tylko komu.
Może nauczcie się wrzucać nazwy piosenek z filmików skoro już je edytujecie i dodajecie jakiś podkład..?