Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ruski Thor
~_Yarko_ • 2021-09-23, 17:10
Niekiedy i bohaterowi brakuje gotówki.

Jaki Thor taki i młot.
Zgłoś
Jestembogiem_uswiadom 2021-09-23, 17:16 3
No debil. Tam się kartę wkłada
Zgłoś
RYHOO 2021-09-23, 17:25 1
Ekran dotykowy - więc dotykał jak zawsze starą

podpis użytkownika

J🤬 k🤬y
Zgłoś
Manolito666 2021-09-23, 17:28 5
Gdybyście zostali okradzeni, raczej nikt nie ruszy przy tym na poważnie palcem. Ale po próbie włamania do bankomatu zostanie postawiony na nogi niejeden komisariat i grupa antyterrorystyczna na dodatek. A jak ktoś mi w komentarzu napisze, że p🤬lę głupoty to dostanie jakąś karę.
Zgłoś
luxpiotr 2021-09-23, 17:45 1
Heh za tym monitorkiem jest tylko komputer., drukarka do kwitków i parę elektronicznych dupereli. Sekcja z kasą jest niżej w sejfie. Nic mu nie da, że górę rozwali
Zgłoś
A................0 2021-09-23, 18:45
Takiego młotka nie chce żaden majster...
Zgłoś
jjuice 2021-09-23, 18:51 3
Czy on na akcje, zabrał ze sobą patelnie?

podpis użytkownika

Pinksman terroryzuje mnie w mailach ze mu browarów nie stawiam.
Zgłoś
Dejdwazlote 2021-09-23, 20:59 3
jjuice napisał/a:

Czy on na akcje, zabrał ze sobą patelnie?

I jeszcze ją sp🤬olił. Jak wróci do chałupy to go stara wałkiem pomasuje
Zgłoś
elbuero 2021-09-24, 0:13
autor debil, bo bankomaty potrafia czasami w c🤬ja przyleciec i wp🤬lic kase... mi podczas wyplaty wp🤬lił aktualizacje systemu i nie wyplacil pieniedzy, na zwrot kasy musialem czekac 23 dni, drugi raz zabraklo pradu w euronet i to samo czekalem ponad dwa tygodnie na zwrot kasy
Zgłoś
homorek 2021-09-24, 6:51
Akcja zajebista.... W jednej kończynie patelacha do młotkowania, w drugiej telefon. Możliwe że w trakcie walenia patelni dzwonił do obsługi że mu kartę wj🤬o...
Zgłoś
czerapundrzi 2021-09-24, 9:44
elbuero napisał/a:

autor debil, bo bankomaty potrafia czasami w c🤬ja przyleciec i wp🤬lic kase... mi podczas wyplaty wp🤬lił aktualizacje systemu i nie wyplacil pieniedzy, na zwrot kasy musialem czekac 23 dni, drugi raz zabraklo pradu w euronet i to samo czekalem ponad dwa tygodnie na zwrot kasy

Jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie...
Zgłoś
Kurde26 2021-09-24, 11:22
Manolito666 napisał/a:

Gdybyście zostali okradzeni, raczej nikt nie ruszy przy tym na poważnie palcem. Ale po próbie włamania do bankomatu zostanie postawiony na nogi niejeden komisariat i grupa antyterrorystyczna na dodatek. A jak ktoś mi w komentarzu napisze, że p🤬lę głupoty to dostanie jakąś karę.

Ukradli mi samochód za 150 tysięcy złotych. Po złożeniu zeznań policjant zapytał na kiedy mi to umorzyć? Masz rację. Tu nie chodzi nawet o to ile ktoś ukradnie, tylko komu.
Zgłoś
wSAD 2021-09-24, 11:43
Reklamy go wk🤬iły.
Zgłoś
encoder178 2021-09-25, 1:05
Może nauczcie się wrzucać nazwy piosenek z filmików skoro już je edytujecie i dodajecie jakiś podkład..?
Zgłoś
Sebor1995 2021-09-25, 16:04
Ktos wie jaka muzyka leci, w tle ? Z gory dziekuje.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie