Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ruskie drifty
Moodyxcore • 2015-11-10, 14:40
Cytat:

Ekipa Evil Empire urządziła pokaz ulicznego driftu bezpośrednio na ulicach Petersburgu.

Znana grupa drifterów z Rosji, która wzbudza respekt wśród innych kierowców nie tylko złowrogą nazwą, ale także niesamowitymi umiejętnościami pojawiła się na prawdopodobnie ostatnim spocie w sezonie. Ryk silników, mnóstwo dymu i zapach palonej gumy. Spontaniczna akcja nie uszła uwadze policji.

Zgłoś
MaratHS 2015-11-10, 14:49 6
Nie wierzę, że to jest Rosja. Ani żadnego wypadku, ani żadnej łady... Przejeżdżające samochody są czyste... Filmik propagandowy niczym lądowanie na księżycu.

podpis użytkownika

"To nasze podejście do życia determinuje podejście życia w stosunku do nas."
~Earl Nightingale
Zgłoś
S................k 2015-11-10, 16:02 2
Filmik fajny, gdyby nie ten jąkający się cz🤬ch w tle.
Zgłoś
R................o 2015-11-10, 20:49 3
która wzbudza respekt wśród innych kierowców- chyba gimbusów , większość kierowców zawód: Syn i nie mam bólu dupy bo w zasadzie mam to w k🤬sie co jakies ruskie robią w petersburgu moskiwe czy stalingradzie (wołgogradzie czy innym c🤬ju)
Zgłoś
k................u 2015-11-11, 18:49
Przepiękne Toyoty Supry, aż się sam ryj uśmiecha. Zawód syn czy nie, to trzeba im przyznać, że fantazje i rozmach mają... Na zrobienie/przygotowania takiego samochodu nie wystarczą tylko pieniądzeale prawdziwa pasja. Najlepsze malowanie driftcar`u jakie widziałem. Piwko
Zgłoś
moskalowy 2015-11-11, 19:08 3
a jebie mnie to - nie stać mnie na takie fury więc się nimi nie jaram. Zap🤬lam lanosem z 98 jak na lodzie mnie zarzuci to podobnie wyglądam.....
Zgłoś
roger0099 2015-11-11, 19:21
Pamiętam jak byli kiedyś w Poznaniu na zawodach driftingowych. Jeszcze jak były DMP. Piękne fury
Zgłoś
ePeeL 2015-11-11, 20:17
Powiem tak. Szacun że tak potrafią jeździć i w ogóle ale niech wyp🤬alają na tor gdzie ich miejsce bo jeszcze komuś krzywdę zrobią.
Zgłoś
CichaWoda 2015-11-11, 21:36
nie ma to jak połączenie ruskiego filmu i amerykańskiej muzyki

...czyżby wynikiem byłą Polska ?
bo jakieś takie połączenie które skądś znam
Zgłoś
MapleLeaf 2015-11-11, 21:47
"Spontaniczna akcja nie uszła uwadze policji."

A to na wschodzie porządku i bezpieczeństwa nie pilnuje już milicja?
Zgłoś
hashu87 2015-11-12, 19:12
za Dope D.O.D. zawsze browar
Zgłoś