Stare głupie k🤬y będą je na klatce okradać i w łeb młotkiem j🤬 to zmądrzeje jedna z drugą

UkrainskaOnuca napisał/a:
Stare głupie k🤬y będą je na klatce okradać i w łeb młotkiem j🤬 to zmądrzeje jedna z drugą
a nie pomyślałeś, że zapewne to była jedna rodzinka, która jest największą patolą w tym bloku? takim to monitoring nie robi na plus
w Warszawie na Woli jak zainstalowali kamerkę w windzie (może dlatego, że nie raz psy lały tam) to też Polacy odwracali ją do ściany

programista4k napisał/a:
w Warszawie na Woli jak zainstalowali kamerkę w windzie (może dlatego, że nie raz psy lały tam) to też Polacy odwracali ją do ściany
W 2015r. byłem na Woli jechałem windą i naj🤬em tam w kącie bo już nie mogłem
kamery nie było chyba
Ruscy to naprawdę mają zrytą kopułę, jak widać, ale choć i u nas takich nie brakuje to tam jednak poj🤬ość nie ma ,,granic,,
Zbysław napisał/a:
W 2015r. byłem na Woli jechałem windą i naj🤬em tam w kącie bo już nie mogłem
kamery nie było chyba
Zbysław nie masz ty czasem jutro pierwszej komunii świetami? Musisz sobie togę wyprasować i uczyc wierszyka. Zostaw internet bo ci sakrament unieważnią.
Hanysie!
programista4k napisał/a:
wola?? J🤬 polonie warszafe i ległe też

podpis użytkownika
,,Honor powaga szacunek do grobowej deskiPan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."