Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ruscy to jednak dziwne stworzenia. Rozumiem nawalić się, ale zrobić taką demolkę to tylko chołota potrafi.
Jak cicho koło nich chodzą żeby nie obudzić.
konto usunięte
2016-03-02, 20:46
Misiek_KRK, All inclusive , można wszystko , wszystko za darmo
eur-pol - all inclusive to wszystko w cenie, więc pewnie ruscy pomyśleli, że demolka też w cenie. Polacy i Anglicy z all inclusive też dają dupy. Chleją i żrą na Maxa żeby potem rzygać. Nawet "idealni"" Niemcy robią wiochę na wczasach. Więc ruskim to nawet wypada robić wiochę
konto usunięte
2016-03-02, 22:43
Ruskie kobiety w Turcji uchodzą za prostytutki zresztą Polki też
kamerzysty wydymać nie dali już rady ale do wieczora daleko
All inclusive i moi rodacy pakujący w reklamówki żarcie, jak sobie przypomnę to do tej pory się za nich wstydzę.
konto usunięte
2016-03-02, 23:27
konto usunięte
2016-03-02, 23:49
Ruskie to chyba zawsze były i będą dziczą nr 1 na tej planecie. Jak na Polskę najechali to potrafili nasrać do szuflady, pomalowane na złoto ucho od filiżanki urwać (myśląc, że to prawdziwe złoto) no i nawet kran ze ściany wyrwać myśląc, że jak wrócą po wojnie do domu to z tego kranu będzie lecieć bieżąca woda.
Nawet nasi dziadkowie/pradziadkowie gorzej wspominają ruskich jak szwabów.
Najdrożej pewnie ich wyjdzie zawartość lodówki.
konto usunięte
2016-03-03, 0:02
konto usunięte
2016-03-03, 0:15
Sam nie jeżdzę daleko na wakacje bo mnie nie stać ale słyszałem od znajomych że Egipt i Tunezja to jedne z najlepszych miejsc na wypoczynek w hotelu a maroko np. czy hiszpania sa dobre do zwiedzania ale to co się dzieje u taboretów to koszmar słyszać ciągle o brudasach wrzucających jakieś piguły do drinków i laski puszczające się z orgazmusa. Osobiście preferowałbym chorwację bo klimat jeszcze nie tak nieznośny( w moim przypadku) jak w egipcie czy turcji.
Tak w ogóle nie widze sensu do świata islamu się pchać na wakacje nigdy nie wiadomo czy się wróci.