Bo na Ukrainie coraz mniej mogą
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:54
Bo na Ukrainie coraz mniej mogą
Ukraincy ich nienawidzą, teraz i ich wałsny naród przestane jak tak beda robic swołocz po porstu
Będzie tam teraz jeszcze bardziej wesoło, jak się to rozbestwione bydło, żadne mordów, po porażce zjedzie do kraju. Oby ta wizja się spełniła.
P🤬dus napisał/a:
A jak ukr rozrabia u nas to cisza
Jak przyniesiesz dobry materiał to zapraszam na sadistic, a jak nie masz kwitów to klops na jaźwe.
Wojtass84 napisał/a:
Będzie tam teraz jeszcze bardziej wesoło, jak się to rozbestwione bydło, żadne mordów, po porażce zjedzie do kraju. Oby ta wizja się spełniła.
To jest niestety reguła, po każdej wojnie.
@nudzimisiexd
Na szczęście nie jest tak źle, idą w dół, obecnie średnio 5,6%, z tendencją do przejścia na dół magicznej granicy pięciu procent. Oby tak dalej.
Nie mam uprawnień do wklejania linków - więc żeby zobaczyć potwierdzenie powyższego, trzeba wpisać w google: ewybory polska
Cytat:
(...) prawactwo konfiarskie jest wszechobecne i robi w sondazach ponad 7%.
Na szczęście nie jest tak źle, idą w dół, obecnie średnio 5,6%, z tendencją do przejścia na dół magicznej granicy pięciu procent. Oby tak dalej.
Nie mam uprawnień do wklejania linków - więc żeby zobaczyć potwierdzenie powyższego, trzeba wpisać w google: ewybory polska
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie