Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
yigebek291 2022-04-06, 5:20 4
Czego dowodzi sytuacja na Ukrainie
Zgłoś
Joachim 2022-04-06, 8:55 11
yigebek291 napisał/a:

Czego dowodzi sytuacja na Ukrainie

Zabijają tam banderowców. W czym problem?
Zgłoś
Thennomad 2022-04-06, 8:58
Oprócz tego, że są poj🤬i to jeszcze są zapijaczonymi j🤬ymi bez mózgami.
Zgłoś
htp 2022-04-06, 10:13 17
Joachim napisał/a:

Bo wiadomo, że wszyscy Ukraińcy to banderowcy, wszyscy Niemcy to hitlerowcy. Włosi to mafia, Anglicy pedały.
Tylko my jesteśmy narodem wybranym, co ma Jezusa za króla - co go nam Żydzi zabili. Wcale nie mamy opinii pijaków i złodziei samochodów.
Poraża mnie inteligencja niektórych rodaków - chyba że to ruskie trole.
Zgłoś
Serrhol 2022-04-06, 12:10 3
Kacapy się nap🤬lają z chochołami. Jestem zdecydowanie za chochołami, bo to nasze dupska osłaniają (i to ich jedyny powód do życia). Ale to nie znaczy, że mam to ścierwo polubić.
Zgłoś
airwalk 2022-04-06, 12:27
J🤬y tak chuchną że cała szyba zaparowała...
Zgłoś
Dzisiaj 2022-04-06, 12:32 3
Wytlumacz Hal bo widze, ze saczysz jad ostatnio na maxa i jakbys mogl to bys pewnie jakiegos nuka zrzucil na rosje zabijajac przy okazji kobiety, dzieci, psy i koty. W czym tutaj widzisz kasapckie poj🤬stwo? Koles specjalnie wp🤬lil sie pod ciezarowke bo jest ruskim kacapem?
Moge sie mylic ale wydaje mi sie, ze to chyba nie atak kamikaze czy proba samobojcza.

Jak zobaczysz filmik z rosji gdzie male dziecko winie w wypadku bedziesz sie cieszyl, ze "jednego kacapa mniej" ?

Uwazajcie ludzie na komentarze bo w filmikach nie zwiazanym z wojna komentarze sa usuwane.
Zgłoś
trippin 2022-04-06, 12:34 3
patrząc na kierunek skrętu kół to chyba wpadł w poślizg
Zgłoś
croyna 2022-04-06, 12:36
yigebek291 napisał/a:

Ruskie to są naprawdę poj🤬e...

a ktokolwiek inny na świecie to samo mógłby powiedzieć o Polakach oglądają na yt polskie kompilacje z dróg. takie uogólnianie dowodzi, jaki prymityw z Ciebie.

Joachim napisał/a:

japa tam obsrany trolu
Zgłoś
dejwid092 2022-04-06, 12:50 1
W Polsce też tacy geniusze jeżdżą
Zgłoś
michallpk 2022-04-06, 13:06 3
htp napisał/a:

Bo wiadomo, że wszyscy Ukraińcy to banderowcy, wszyscy Niemcy to hitlerowcy. Włosi to mafia, Anglicy pedały.
Tylko my jesteśmy narodem wybranym, co ma Jezusa za króla - co go nam Żydzi zabili. Wcale nie mamy opinii pijaków i złodziei samochodów.
Poraża mnie inteligencja niektórych rodaków - chyba że to ruskie trole.

Akurat anglicy to są pedały.

podpis użytkownika

Jak stawiasz spację przed interpunkcją, to wiedz żeś kretynem!
Zgłoś
Halman 2022-04-06, 13:21 1
Dzisiaj napisał/a:

Wytlumacz Hal bo widze, ze saczysz jad ostatnio na maxa i jakbys mogl to bys pewnie jakiegos nuka zrzucil na rosje zabijajac przy okazji kobiety, dzieci, psy i koty.

mój jad, moja sprawa.
Zgłoś
ffxx 2022-04-06, 14:14 1
zgadzam się że są poj🤬e, lecz w tym przypadku widać że żółte auto kontruje kierownica - poślizg, awaria auta?
Zgłoś
Attero132 2022-04-06, 15:29 1
A bo tylko kacapy w poślizg wpadają??? Halman po raz kolejny udowadnia, że nie jest tytanem intelektu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie