Były już myśliwce (to jeszcze przed banem wrzuciłem) to teraz pora na ruskie śmigłowce.
Fajnie się ogląda , przyjemnie.
A mi-24 ma duszę , piękna maszyna.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Od następnego poniedziałku w każdej dobrej księgarni do nabycia biografia: "BongMan - transformacja z Króla Sucharów w wybitnego specjalistę od rosyjskiej poezji wojskowej, historia prawdziwa"
To akurat jest piosenka o urodzinach, ale ok
Są niebezpodstawne podejrzenia iż Bongman wypadł z radzieckiego śmigłowca wojskowego przelatującego nad polską ... no i już tak został.
konto usunięte
2013-10-13, 22:05
Przyjemnie to by się oglądało jak coś takiego wprowadza demokrację w jakiejś cygańskiej wiosce.
konto usunięte
2013-10-13, 22:16
Ka - 52 "Aligator" to pierwszy helikopter bojowy, z którego można się katapultować. Fotele wystrzeliwywane są po oderwaniu ładunkami łopat wirników. No chyba że coś nie zadziała, wtedy mamy materiał na harda
@Mysza , prawda. Nie jestem pewien czy też opcji katapultowania nie ma jedno osobowa wersja czyli KA-50.
Mnie tylko ciekawi czy polskie wojsko posiada jakiekolwiek śmigłowce szturmowe.
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
konto usunięte
2013-10-13, 22:55
Ka-50. Piękna maszyna.
MI-24 latający czołg jak to mówili hamerykanie
@Tannaim Mamy szturmowce... kilka starych mi24 :E
co nie zmienia faktu że MI-24 "Łania" jest piękny do tego żaden ciężki szturmowiec nie może wozić desantu i brał udział w 23 wojnach i dawał sobie rade