Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ruszyła cenzura!
CzerstWybut • 2025-02-09, 19:28
No cóż drodzy sadole, w Polsce ruszyła cenzura w internecie. Obecni rządzący mają w dupie prawo w tym kraju i bez jakichkolwiek ustaw czy konsultacji społecznych zaczyna cenzurować nam internet, blokowani są youtuberzy którzy nie pasują do lewicowej narracji. Zaczyna się od błachych kanałów ale mysle że to dopiero początek. Wstawiam to dlatego, ponieważ któregoś dnia możemy sie obudzic i bez naszego czarnego portalu.

To czy ktoś lubi te kanały czy nie to jest bez znaczenia, tu chodzi o WOLNOŚĆ SŁOWA!
Zgłoś
BambiPMT 2025-02-10, 11:14
RozjebieCiMatke napisał/a:

Jakiś ferment siejesz. W tym wypadku to nie państwo cenzuruje, a prywatni właściciele jewtube i gejbooka. Co to ma wspólnego z polskim rządem? Te korporacje leją na nasz rząd ciepłym moczem.
I tu mam mieszane uczucia - z jednej strony sprzeciw dla jakiekolwiek cenzury, z drugiej strony jak widzę te internetowe p🤬dy żebrające o donejty, bo konto szlag trafił to jakoś mi tak cieplej na serduszku. Wziąć się za normalną robotę albo zdychać z głodu!
Najgorsze lewactwo to redit. Z jednej strony olbrzymie źródło wiedzy, ale spedalenie tego serwisu jest okrutne.

Co ty p🤬lisz. Zukeberg ssie już Trumpa pałe po całości. Cenzura u nich się skończy
U nas za c🤬j nie euro lewaki o to zadbają. K🤬a i jeszcze będziemy mieli j🤬ego tęczynka za prezydenta.
Zgłoś
BigLebovsky 2025-02-10, 13:50 1
TwójCzarnyPan napisał/a:

No patrzcie, a pod rządami Trumpa miało się poprawić, a tu dupa. I co teraz powiecie sadole? Nie tak miało być, prawda?
Ja tam uważam, że prywatne portale mają prawo robić co chcą, przecież nikt nie musi z nich korzystać. A ten płacz przypomina mi jęki lewicowych fundacji, jak straciły kasę z USAID. Jak widać, może trafić na każdego.
Chcecie wolności, stwórzcie se własne potrale i tam publikujcie według swoich zasad. Bo na tym polega wolność wypowiedzi, a nie na tym, że prywatny portal ma jakiś zasrany obowiązek publikować wysrywy każdego pojeba. Niby czemu? Gdyby były państwowe, utrzymywane z naszych podatków, wtedy tak. Ale nie ma takich.

Problem jest tylko taki że to co uważasz to gówno znaczy i gówno jest warte.

[ Dodano: 2025-02-10, 13:51 ]
Ten materiał to jawna MANIPULACJA ! Przecież to nie możliwe aby rząd demokratów kochających konstytucję mógł posunąć się do cenzury internetu.

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-02-10, 15:36 1
CzerstWybut napisał/a:

@: @: eh k🤬a tak to jest jak polityką interesujecie się tylko wtedy jak macie kogoś skrytykowac k🤬a.
Skoro sieje ferment to wystarczy się cofnąć miesiąc do tyłu i posłuchać co p🤬lili ci debile z rządu.
Rzecz w tym że w tej republice bananowej, gdzie zbliżamy się prawem do takiej Białorusi pojęcie prywatność nabiera trochę innego znaczenia.
Serio myślicie że to nie państwo macza w tym palce?

Przecież to tylko projekt. Nie było jeszcze ustawy i raczej nie będzie, dopóki prezydentem jest Duda. Dlatego, nie ma podstawy prawnej żeby dokręcać śrubę, więc te wszystkie spekulacje, że rząd za tym stoi są c🤬ja warte.
Może się to zmienić po wyborach, ale na razie to tylko teorie spiskowe.

[ Dodano 2025-02-10, 15:41 ]
zn506 napisał/a:

I tu się mylisz. Jesli powiem " żydom usług nie świadczę" - z dużym prawdopodobieństwem dostanę wyrok z ustawy o handlu, z kodeksu karnego - za propagowanie faszyzmu i pewnie moja firma zostanie zniszczona przez kontrole. Youtub może powiedziec "nie podobaja mi się twoje prawicowe poglądy, więc nie świdczę tobie usług" - ba może powiedzieć "skoro uważasz że są 2 płcie - to cie sprzedam ci swoich usług"

Chyba się nie rozumiemy. To takie ważne dla ciebie żeby powiedzieć prosto w twarz "nie wykonam usługi, bo nienawidzę pedałów/Żydów/lewaków"? Nie lubisz klienta, to mówisz, że nie masz czasu i tyle. Efekt ten sam.
Zgłoś
Rajesh 2025-02-10, 16:19

Jakiś ferment siejesz. W tym wypadku to nie państwo cenzuruje, a prywatni właściciele jewtube i gejbooka. Co to ma wspólnego z polskim rządem? Te korporacje leją na nasz rząd ciepłym moczem.
I tu mam mieszane uczucia - z jednej strony sprzeciw dla jakiekolwiek cenzury, z drugiej strony jak widzę te internetowe p🤬dy żebrające o donejty, bo konto szlag trafił to jakoś mi tak cieplej na serduszku. Wziąć się za normalną robotę albo zdychać z głodu!
Najgorsze lewactwo to redit. Z jednej strony olbrzymie źródło wiedzy, ale spedalenie tego serwisu jest okrutne.

Z Polskim rządem ma tyle wspólnego ze mamy ministerstwo cyfyzacji i jakiegoś bodaj specjalistę od Facebooka czy meta hooy wi.w stanach po wyborach już połapali się co robiła administracja bidena i jej przychylne media.u Nas model bardzo podobny obecnie niestety jak za rządów demokratów w Us and A.proba cenzorowania informacji nieprzychylnych rządzącym jako fake.etc. co do mediów.spolecznosciowych pełna zgoda.wszystko to szambo i gnój.tylko brak związku z rządem Ci się pop🤬lił. Aa.i Matki mi nie rozjebiesz.nie żyje.pozdro milion.jak znasz angielski to se ogarnij wywiad zuckerberga doksztalc się trochę byczku bo brakiem wiedzy cwoka z Siebie robisz niestety.
Ja mam wyj🤬e.niech im zamykają i tak tego gówna nie oglądam fekalia internetu w postaci sadola w zupełności mi wystarcza.nauka nie boli.
Zgłoś
elim 2025-02-10, 16:26 2
Spokojnie, władza tuskowa dopiero się rozkręca, poprzednia pisowska to było małe miki z ich cenzurą w porównaniu do tego co obecna chce zrobić, nawet wczoraj Pan Gramatyka przy okazji afery z hejterem z iksa TW_Wolfgang pisał że wprowadzą cenzurę żeby walczyć z takim hejtem, oczywiście władza wykorzysta taką cenzurę do swoich celów walcząc z niewygodnymi informacjami, wystarczy wspomnieć czasy covidu kiedy niektóre oficjalne informacje okazały się antynaukową bzdurą, ale nie wolno było się im sprzeciwiać bo taka była oficjalna propaganda.
Zgłoś
RozjebieCiMatke 2025-02-10, 17:42 1
Panowie @BambiPMT: @Rajesh: @zn506: @Mors_Nigra: @CzerstWybut: (i Panie jeżeli jakaś bierze udział w tej dyskusji) nie sądziłem, że mój wpis wywoła takie poruszenie. Wracając do meritum: kłania się czytanie ze zrozumieniem. Ja wiem, że rząd ma duży wpływ na internet, zwłaszcza na podstawowe social media. Tutaj wszyscy się zgadzamy i mówimy jednym głosem. Ale chodzi o amerykański rząd, albo rząd unii europejskiej. Polska nic dla nich nie znaczy. Mają na nas wyj🤬e co nie raz i nie dwa udowodnili. Oczywiście mówimy tu o oficjalnym rządzie, a nie władzy nieformalnej. O "cenzurze 2.0" mówi się chyba od 15 lat i c🤬ja się z tym dzieje. Ten plan wyciąga się co jakiś czas żeby zrobić poruszenie społeczeństwa i odwrócić uwagę od tego co się taktycznie dzieje. Co do zachodnich portali - polscy politycy mogą sobie co najwyżej chcieć i tupać nóżkami jak tego nie dostaną. Jak Wy sobie to wyobrażacie?! Dzwoni Donald i mówi:
-"heloł Mark cukierberg. Plis remów posty and zablokuj konto of RozjebieCiMatkę bikoz hi is wery ofensiw and dont lajk pedały.
- NIE!
- aha, to s-s-sory.

Przykład z życia: kiedyś, w przypływie złego nastroju, z fake konta wbiłem do jakieś lewo-grupy na FB i zacząłem ich przedrzeźniać, trollować, hejtować i c🤬j wie co jeszcze, aż admin zgłosił to do ośrodka monitorowania zachowań rasistowskich i ksenofobicznych. Pisali do mnie jakieś śmieci, że przyjedzie policja na fejsbuka i mnie zamkną. I co? Dalej czekam. Meta jedyne co zrobiła to usunęła moje konto. Nawet danych nie przekazali na policję. Tak samo miałem już kilka razy na yt.

Podsumowując: Meta czy Google c🤬ja zrobią dla polskiego rządu jeżeli to będzie sprzeczne z ich własnym interesem czy polityką. A czyj to jest faktycznie interes to już dłuższa rozmowa...
Zgłoś
~Angel 2025-02-10, 20:06 1
Za bardzo idziecie w teorie spiskowe
Prawda jest taka że jak nie płacisz FB $ za posty sponsorowane, reklamy itd to oni mają ciebie totalnie w dupie i nie ważne czy masz 5 tys. czy 500 tys obserwujących to i tak obcinają ci zasięgi a wystarczy, że jakaś grupa osób będzie masowo zgłaszała twój materiał i profil to skrypt FB z automatu usunie twój post i niby możesz się odwołać ale marne szanse że ktokolwiek to sprawdzi a raczej przejdzie to przez IA i decyzja będzie taka sama. Dla nich usunięcie profilu który nie przynosi im zysku to żadna strata. Zobaczcie ile pojawia się postów i reklam sponsorowanych gdzie pojawiają się linki do wyłudzenia danych, jawne oszustwa czy ewidentny handel podróbkami i generalnie nawet jak zgłosisz taką reklamę to nie dostajesz odpowiedzi a jak już dostaniesz to okazuje się że nie łamie ona standardów FB.
Zapewne komuś nie przypadł do gustu temat ukazujący niewiedzę polityków i jego wsparcie polityczne masowo zgłosiło profil i automat wywalił.
Nie zliczę banów jakie otrzymywałem na FB za prowadzenie sadolowego FB i tu w większości wszystko to były zgłoszenia użytkowników fb albo zj🤬y ich skrypt wykrywał po miniaturce że jest np treść erotyczna np w tym temacie: sadistic.pl/laseczka-z-c🤬jem-vt508768.htm i nawet po zgłoszeniu sprzeciwu nikt nie sprawdził faktycznie danego materiału tylko przyklepał bana.

Sadolowe fb zablokowano po kilku miesiącach jak nikt tam nic nie dodawał. Po prostu komuś przeszkadzało i tyle.

podpis użytkownika

Zgłoś
Kaczor_Donald 2025-02-11, 0:07
No i bardzo dobrze. Pedalskie jutubery k🤬a
Zgłoś
cedrikk 2025-02-11, 9:00
Rudy już dawno wspominal że nie będzie respektował prawa. Myślicie ze w tej dziedzinie będzie inaczej ?
Zgłoś
Pietrushka 2025-02-11, 13:30
J🤬 fejsbuka, jutuba i cały internet.
A jeżeli masz jakieś kłopoty ze zrozumieniem "wolność słowa" i chcesz jeszcze o coś takiego walczyć to wyjdź na ulicę i nazwij murzyna murzynem, pedała pedałem i muzumańskie ścierwo terrorystą a imigrantów gw🤬cicielami to zobaczysz jak się ma wolność słowa w praktyce.
Internet to jest c🤬j. Nie potrzebuję tego i nie mam zamiaru o to walczyć. Osobiście uważam że media powinny zostać poważnie ograniczone. Odbiór jedynie o wyznaczonych porach, garść niezbędnych informacji i tyle.
Media to teraz szczujnia ludzi na "lewych i prawych", tych lepszych i gorszych a prawda jest taka że powinniśmy siedzieć i patrzeć na czubek własnego nosa i potrzeby swoich rodzin.
Teorie typu płaska ziemia, gender, BLM i inne gówna wzięły się właśnie z mediów i internetów a jak ktoś jest mało inteligentny to nie potrafi rozróżnić w tym wszystkim dobra i zła. Potem chodzi i p🤬li że ziemia jest płaska albo że multikulturowość jest piękna i potrzebna światu albo że islam to religia pokoju.

Internet powinien być ograniczony a miłośnicy srallacha powinni zostać masowo do niego wysłani. Niech sobie r🤬ają 72 dziewice w swoim raju a tą zepsutą i nikczemną ziemię niech zostawią Nam, zjebom.

[ Dodano: 2025-02-11, 13:39 ]
Co do mediów. Jak sobie pomyślę że istnieją kanały w telewizji p🤬lące non stop o polityce jak jedna banda takich samych oszustów i machlojów prześciga się w obsrywaniu kolegów po fachu a po paru latach się okazuje że przechodzą z partii do partii.
Potem debile to oglądają, przesiewają informacje dobre dla siebie i przekrzykują się kto gorszy złodziej "czaskoski czy tusk" a nie zastanawiają się nad tym że KAŻDA partia utylizuje pieniądze w ZUSie, rozdają miliony NASZYCH pieniędzy płaconych z NASZYCH podatków oraz z NASZEJ pracy na kampanie wyborcze, spoty reklamowe, dotacje dla księży, kradną, wyłudzają na przejazdy służbowe jeden wielki k🤬a CYRK!

A Wy błazny dalej wytykajcie się palcami który jest z prawej a który jest z lewej. Dalej pozwalajcie emerytom płacić podatki od tych samych pieniędzy 4 razy w życiu.
Pozwalajcie robić z Naszymi pieniędzmi tych c🤬jom bo "to jest partia na którą będę głosował" nie myśląc o tym że tam wszyscy zap🤬lają po pieniążki.
Najpierw trzeba budżet Państwa, czyli Nasz, uszczelnić. Potem trzeba przywrócić jakąś realną odpowiedzialność dla polityków oraz urzędników za to co odp🤬lają.
Nie ma że c🤬j chory na raka, nie ma że uciekł za granicę. Ukradłeś? Jesteś zerowany z majątku w trybie natychmiastowym na rzecz Państwa a co chcesz odzyskać to przedstaw na to papier że to Twoje uczciwie zarobione pieniądze.
Skończyło by się łapówkarstwo i wszelkie dochody nie udokumentowane. I ściąganie respiratorów za 200 milionów i dotacje dla rydzyków za 250 milionów i na egzorcyzmy salcesonem 50 milionów i wiele innych o których się nigdy nie dowiemy bo dokumenty poszły się j🤬 zaraz po wyborach.

W ciągu ostatnich 20 lat kiedy to interesują mnie pieniądze, jak patrze jak politycy rozp🤬alają MILIARDY c🤬j wie na co i budują sobie coraz droższe domy i wille i gdy tak patrze ile oni TEORETYCZNIE zarabiają, to ni c🤬ja mi się to nie kalkuluje.

Na 200 milionów jeden człowiek musi pracować 2 tysiące lat, odkładając po 150 złotych dziennie.
W ogóle nie biorąc pod uwagę inflacji.........
Zgłoś
Spychacz 2025-02-11, 15:46
cedrikk napisał/a:

Rudy już dawno wspominal że nie będzie respektował prawa. Myślicie ze w tej dziedzinie będzie inaczej ?

ta Tobie wspominał
Zgłoś
zn506 2025-02-11, 20:31

Nawet danych nie przekazali na policję

Nie rozumiesz. Twoje dane można pozyskać w inny sposób. Nie tylko na fejsbuku można pisać. Jak wejdzie cenzura - i tak sądy będą zawalone robotą - z polskich portali. Sadistic chyba w Polsce ma siedzibę.

[ Dodano 2025-02-11, 20:33 ]
TwójCzarnyPan napisał/a:

to mówisz, że nie masz czasu

Jutub nie musi się brakiem czasu zasłaniać. Może powiedzieć "nie podobają mi się twoje poglądy i c🤬j mi zrobisz?"

Chodzi o kształtowanie społeczeństwa - plucie na katoli - OK, krytyka pederastów, żydów - zło!
Zgłoś
Quassar 2025-02-12, 10:20 1
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Sadistic.pl jest ostatnią oazą wolności słowa w polskim internecie. Jak wezmą się za Sadola, nie pozostanie nam nic jak osunąć konto.
A więc kochajmy Sadola, piszmy na nim i cieszmy się komentarzami, bo tak szybko może odejść...
wykop = lewactwo/cenzura
pejzbuk = lewactwo/cenzura
instgówno = lewactwo/cenzura
YT = lewactwo/cenzura

Reddit dopiero odleciał
Ogólnie to wszystkie mass media cisną w kreowanie na swój pogląd....

Rynek gier też miał być forsowany, ale na szczęście tam jeszcze na pulsie jednak decyduje klient portfelem i te woke gry bankrutują.
Zgłoś
twojstarywsamychgaciach 2025-02-12, 16:47 1

YT = lewactwo/cenzura

No chyba że te k🤬y na tym zarabiają, to wtedy cenzury nie ma, jak pedały ładujące sie w dupy dostępne bez ograniczeń wiekowych czy patostrimy.
Zgłoś
tfujdiler 2025-02-12, 17:29

Sadistic.pl jest ostatnią oazą wolności słowa w polskim internecie. Jak wezmą się za Sadola, nie pozostanie nam nic jak osunąć konto.
A więc kochajmy Sadola, piszmy na nim i cieszmy się komentarzami, bo tak szybko może odejść...
wykop = lewactwo/cenzura
pejzbuk = lewactwo/cenzura
instgówno = lewactwo/cenzura
YT = lewactwo/cenzura

Słabo masz zweryfikowany ten portal już od dawna materiały o żymianach są usuwane, poruszałem ten temat. Lizodupy golanian jak wszędzie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie