To czy ktoś lubi te kanały czy nie to jest bez znaczenia, tu chodzi o WOLNOŚĆ SŁOWA!
podpis użytkownika
Sadolowe FB poszło się j🤬 bez żadnej informacji i c🤬ja z tym można było zrobić więc niech fejsbuki i inne gówna sp🤬alają.
A kiedy poszedł ban? Bo nie posiadam FB więc nie jestem w temacie
podpis użytkownika
No cóż drodzy sadole, w Polsce ruszyła cenzura w internecie. Obecni rządzący mają w dupie prawo w tym kraju i bez jakichkolwiek ustaw czy konsultacji społecznych zaczyna cenzurować nam internet, blokowani są youtuberzy którzy nie pasują do lewicowej narracji.
Sadistic.pl jest ostatnią oazą wolności słowa w polskim internecie. Jak wezmą się za Sadola, nie pozostanie nam nic zostanie[...]
wykop = lewactwo/cenzura
pejzbuk = lewactwo/cenzura
instgówno = lewactwo/cenzura
YT = lewactwo/cenzura
Co to ma wspólnego z polskim rządem?
To, że te same wielkie nosy rzędzą i internetem i polskim rządem. Szkoda, że nikt nie zrobił konkurencji dla youtuba.
Jakiś ferment siejesz. W tym wypadku to nie państwo cenzuruje, a prywatni właściciele jewtube i gejbooka. Co to ma wspólnego z polskim rządem? Te korporacje leją na nasz rząd ciepłym moczem.
I tu mam mieszane uczucia - z jednej strony sprzeciw dla jakiekolwiek cenzury, z drugiej strony jak widzę te internetowe p🤬dy żebrające o donejty, bo konto szlag trafił to jakoś mi tak cieplej na serduszku. Wziąć się za normalną robotę albo zdychać z głodu!
Najgorsze lewactwo to redit. Z jednej strony olbrzymie źródło wiedzy, ale spedalenie tego serwisu jest okrutne.
ma jakiś zasrany obowiązek publikować wysrywy każdego pojeba
COś mi się zdaje, że nie mogę odmówić swojej usługi (jestem elektrykiem) np "nie zrobię panu instalacji, bo jest pan gejem/lewakiem/ bo powiesił pan tęczową falgę" - za to dostałbym wyrok.
No i problemem jest monopol - zwalczanie konkurencji przez gigantów. Zdaje mi się, że gdybym się zmówił co do cen z innymi elektrykami - aby wytłuc konkurencję - dostałbym wyrok.
pod byle pretekstem,