Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ruszyła cenzura!
CzerstWybut • 2025-02-09, 19:28
No cóż drodzy sadole, w Polsce ruszyła cenzura w internecie. Obecni rządzący mają w dupie prawo w tym kraju i bez jakichkolwiek ustaw czy konsultacji społecznych zaczyna cenzurować nam internet, blokowani są youtuberzy którzy nie pasują do lewicowej narracji. Zaczyna się od błachych kanałów ale mysle że to dopiero początek. Wstawiam to dlatego, ponieważ któregoś dnia możemy sie obudzic i bez naszego czarnego portalu.

To czy ktoś lubi te kanały czy nie to jest bez znaczenia, tu chodzi o WOLNOŚĆ SŁOWA!
Zgłoś
~Angel 2025-02-09, 19:34 21
Sadolowe FB poszło się j🤬 bez żadnej informacji i c🤬ja z tym można było zrobić więc niech fejsbuki i inne gówna sp🤬alają.

podpis użytkownika

Zgłoś
CzerstWybut 2025-02-09, 19:35 1
Angel napisał/a:

Sadolowe FB poszło się j🤬 bez żadnej informacji i c🤬ja z tym można było zrobić więc niech fejsbuki i inne gówna sp🤬alają.

A kiedy poszedł ban? Bo nie posiadam FB więc nie jestem w temacie
Zgłoś
~Angel 2025-02-09, 19:48 4
CzerstWybut napisał/a:

A kiedy poszedł ban? Bo nie posiadam FB więc nie jestem w temacie

marzec 2023

podpis użytkownika

Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-02-09, 20:39 24
Sadistic.pl jest ostatnią oazą wolności słowa w polskim internecie. Jak wezmą się za Sadola, nie pozostanie nam nic jak osunąć konto.

A więc kochajmy Sadola, piszmy na nim i cieszmy się komentarzami, bo tak szybko może odejść...

wykop = lewactwo/cenzura

pejzbuk = lewactwo/cenzura

instgówno = lewactwo/cenzura

YT = lewactwo/cenzura
Zgłoś
RozjebieCiMatke 2025-02-09, 21:13 6
CzerstWybut napisał/a:

No cóż drodzy sadole, w Polsce ruszyła cenzura w internecie. Obecni rządzący mają w dupie prawo w tym kraju i bez jakichkolwiek ustaw czy konsultacji społecznych zaczyna cenzurować nam internet, blokowani są youtuberzy którzy nie pasują do lewicowej narracji.

Jakiś ferment siejesz. W tym wypadku to nie państwo cenzuruje, a prywatni właściciele jewtube i gejbooka. Co to ma wspólnego z polskim rządem? Te korporacje leją na nasz rząd ciepłym moczem.

I tu mam mieszane uczucia - z jednej strony sprzeciw dla jakiekolwiek cenzury, z drugiej strony jak widzę te internetowe p🤬dy żebrające o donejty, bo konto szlag trafił to jakoś mi tak cieplej na serduszku. Wziąć się za normalną robotę albo zdychać z głodu!

Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Sadistic.pl jest ostatnią oazą wolności słowa w polskim internecie. Jak wezmą się za Sadola, nie pozostanie nam nic zostanie[...]
wykop = lewactwo/cenzura
pejzbuk = lewactwo/cenzura
instgówno = lewactwo/cenzura
YT = lewactwo/cenzura

Najgorsze lewactwo to redit. Z jednej strony olbrzymie źródło wiedzy, ale spedalenie tego serwisu jest okrutne.
Zgłoś
zn506 2025-02-09, 21:27 6
RozjebieCiMatke napisał/a:

Co to ma wspólnego z polskim rządem?

To, że te same wielkie nosy rzędzą i internetem i polskim rządem. Szkoda, że nikt nie zrobił konkurencji dla youtuba.
Zgłoś
Sramnawas 2025-02-09, 22:25 5
Wybraliście gorsze sk🤬ysyństwo bo stary nieszkodliwy dziadek wam nie pasował to macie dobrze wam tak ,!! J🤬 pis ale w porównaniu do ko to będziecie zniewoleni naprawdę a nie jak za pisdu robota co chceta hahah

[ Dodano: 2025-02-09, 22:25 ]
zn506 napisał/a:

To, że te same wielkie nosy rzędzą i internetem i polskim rządem. Szkoda, że nikt nie zrobił konkurencji dla youtuba.

Bo YouTube na to nie pozwoli ,!!
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-02-09, 23:16 3
RozjebieCiMatke napisał/a:

Jakiś ferment siejesz. W tym wypadku to nie państwo cenzuruje, a prywatni właściciele jewtube i gejbooka. Co to ma wspólnego z polskim rządem? Te korporacje leją na nasz rząd ciepłym moczem.
I tu mam mieszane uczucia - z jednej strony sprzeciw dla jakiekolwiek cenzury, z drugiej strony jak widzę te internetowe p🤬dy żebrające o donejty, bo konto szlag trafił to jakoś mi tak cieplej na serduszku. Wziąć się za normalną robotę albo zdychać z głodu!
Najgorsze lewactwo to redit. Z jednej strony olbrzymie źródło wiedzy, ale spedalenie tego serwisu jest okrutne.

Jeżeli serio myślisz, że nie robią tego w kolaboracji z rządzącymi to jesteś ekstremalnie naiwny.

[ Dodano: 2025-02-09, 23:17 ]
Co do reddita się zgadza.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-02-09, 23:22 4
No patrzcie, a pod rządami Trumpa miało się poprawić, a tu dupa. I co teraz powiecie sadole? Nie tak miało być, prawda?

Ja tam uważam, że prywatne portale mają prawo robić co chcą, przecież nikt nie musi z nich korzystać. A ten płacz przypomina mi jęki lewicowych fundacji, jak straciły kasę z USAID. Jak widać, może trafić na każdego.
Chcecie wolności, stwórzcie se własne potrale i tam publikujcie według swoich zasad. Bo na tym polega wolność wypowiedzi, a nie na tym, że prywatny portal ma jakiś zasrany obowiązek publikować wysrywy każdego pojeba. Niby czemu? Gdyby były państwowe, utrzymywane z naszych podatków, wtedy tak. Ale nie ma takich.
Zgłoś
zn506 2025-02-09, 23:28 2
TwójCzarnyPan napisał/a:

ma jakiś zasrany obowiązek publikować wysrywy każdego pojeba

COś mi się zdaje, że nie mogę odmówić swojej usługi (jestem elektrykiem) np "nie zrobię panu instalacji, bo jest pan gejem/lewakiem/ bo powiesił pan tęczową falgę" - za to dostałbym wyrok.

No i problemem jest monopol - zwalczanie konkurencji przez gigantów. Zdaje mi się, że gdybym się zmówił co do cen z innymi elektrykami - aby wytłuc konkurencję - dostałbym wyrok.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-02-09, 23:49 2
zn506 napisał/a:

COś mi się zdaje, że nie mogę odmówić swojej usługi (jestem elektrykiem) np "nie zrobię panu instalacji, bo jest pan gejem/lewakiem/ bo powiesił pan tęczową falgę" - za to dostałbym wyrok.
No i problemem jest monopol - zwalczanie konkurencji przez gigantów. Zdaje mi się, że gdybym się zmówił co do cen z innymi elektrykami - aby wytłuc konkurencję - dostałbym wyrok.

Odmówić zawsze możesz pod byle pretekstem, bo nie masz czasu, masz sraczkę albo brak materiałów. Skutek będzie ten sam, więc taki przepis zawsze będzie martwy.
I jakie zwalczanie konkurencji przez gigantów? Są przecież alternatywne portale, np. Gab istnieje od lat, a że mało popularny, to już nie wina cenzury ani jutuba. Może zwyczajnie jest c🤬jowy. Sam też możesz założyć swój, zamiast czekać aż ktoś ci poda na tacy. Nikt nie zabrania.
Zgłoś
CzerstWybut 2025-02-10, 1:46 8
@RozjebieCiMatke: @TwójCzarnyPan: eh k🤬a tak to jest jak polityką interesujecie się tylko wtedy jak macie kogoś skrytykowac k🤬a.
Skoro sieje ferment to wystarczy się cofnąć miesiąc do tyłu i posłuchać co p🤬lili ci debile z rządu.
Rzecz w tym że w tej republice bananowej, gdzie zbliżamy się prawem do takiej Białorusi pojęcie prywatność nabiera trochę innego znaczenia.
Serio myślicie że to nie państwo macza w tym palce?

Zgłoś
Will70 2025-02-10, 1:59 7
Racja. Wyp🤬alać z tymi nierobami żyjącymi z monetyzacji. 😆
Do roboty lamusy, lenie p🤬lone. Zachciało się lekkiego chlebka.
Większość tego gówna w necie do spuszczenia w kiblu się nawet nie nadaje.
Zgłoś
zn506 2025-02-10, 10:34 2
TwójCzarnyPan napisał/a:

pod byle pretekstem,

I tu się mylisz. Jesli powiem " żydom usług nie świadczę" - z dużym prawdopodobieństwem dostanę wyrok z ustawy o handlu, z kodeksu karnego - za propagowanie faszyzmu i pewnie moja firma zostanie zniszczona przez kontrole. Youtub może powiedziec "nie podobaja mi się twoje prawicowe poglądy, więc nie świdczę tobie usług" - ba może powiedzieć "skoro uważasz że są 2 płcie - to cie sprzedam ci swoich usług"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie