Duża akcja wymierzona w byłego premiera RP Kazimierza Marcinkiewicza, który nie lubi oddawać pożyczonych pieniędzy.
Okazuje się jednak, że nie jest to wcale łatwy przeciwnik dla naszego detektywa celebryty...
Rutkowski Patol, cyrk na kółkach.
Dobra załóżmy, że jestem obcokrajowcem w Polsce. Oglądam ten filmik i pytam się, pierwszego lepszego Polaka. Kim jest ten facet z złotym łańcuchem?
Co odpowiadacie?
to co mam się bać tego czegoś,,, z tym łańcuchem to to prawie Cygan ,,,omg,,
WyCiENIU napisał/a:
Dobra załóżmy, że jestem obcokrajowcem w Polsce. Oglądam ten filmik i pytam się, pierwszego lepszego Polaka. Kim jest ten facet z złotym łańcuchem?
Co odpowiadacie?
To człowiek, któremu możesz postawić piwo ... na głowie.
Wygląda jak chodzący automat na napoje z tymi naklejkami na koszulce. Przebieraniec !
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
a nie jest tak, że marcinkiewicz może ich pozwać za upublicznienie adresu zamieszkania? a tak wgl, rutek odzyskał licencję detektywa?
WyCiENIU napisał/a:
Co odpowiadacie?
Typem, ktory jak do Ciebie mowi trzaskasz mu drzwiami przed nosem i idziesz ogladac netflixa
Pajac bez k🤬sa! Chociaż nie, k🤬s trzasnął drzwiami!
Rutkowski cienko wygląda. Chyba wcina same kiełki.
Po co ten cyrk? Czy rzekomy wierzyciel Marcinkiewicza nie wiedział, że powinien zgłosić wcześniej sprawę do prokuratury i uzyskać nakaz zapłaty, żeby móc windykować?
Rutkowski wygląda jak łajno i tak się zachowuje
A to tak można sobie parkować na kopercie...

To dzony bravo....
Czemu Young Leosia sp🤬ala do klatki???
podpis użytkownika
,,Honor powaga szacunek do grobowej deski
Pan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
35i
2022-04-10, 19:55
Po co wrzucasz to gówno? Ten pajac powinien zniknąć z jakiegokolwiek życia publicznego.