Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Cezzar 2025-04-15, 11:31 14
Przecież sprawdzanie przestępców jest o wiele łatwiejsze niż łażenie z detektorem xD

Zgłoś
bercisko 2025-04-15, 13:06
Może wcześniej ochroniarz wziął sobie do serca jak mu typ krzyknął: W dupe mi możesz to włożyć.
Zgłoś
Chwdp100Procent 2025-04-15, 14:08 3
Super treści! Z naszymi z drogówki tak by można i innymi co szukają c🤬ja do dupy u bogu ducha winnych ludzi.
Zgłoś
elim 2025-04-15, 19:33 1
I cyk kolesia do mięsnego szturmu pod Pokrowskiem.
Zgłoś
jkllll485 2025-04-16, 6:32 1
Chwdp100Procent napisał/a:

Super treści! Z naszymi z drogówki tak by można i innymi co szukają c🤬ja do dupy u bogu ducha winnych ludzi.

Ale Ty musisz być prześladowaną patologią... O jeju...
Zgłoś
Chwdp100Procent Wczoraj 13:24
jkllll485 napisał/a:

Ale Ty musisz być prześladowaną patologią... O jeju...

Nie jestem prześladowaną patologią, tylko jestem człowiekiem oburzonym, że z ludzi rządowe pachoły robią bezwolną biomasę, którą trzeba na każdym kroku kontrolować - za ukradzione im w podatkach pieniądze. Nie zrozumiesz, bo do tego trzeba mieć zdolność zrozumienia i poczucie bycia autonomiczną jednostką.
Zgłoś