Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Rybacki fail
~LegendarnyZiom • 2013-03-06, 11:56
Jak ktoś nie ogarnie co się dzieje na filmiku to wyjaśnienie jest pod nim.

Mężczyzna łowiący w rzece w dzielnicy Quang Vinh Loc w Wietnamie, zapomniał, że jego własnej roboty "paralizator rybny" jest wciąż włączony i został porażony prądem. Według doniesień, jego kuzyn (trzymający kamerę) szybko odłączył zasilanie ratując mężczyznę od śmierci. Rybak doznał ciężkiego poparzenia rąk w tym wypadku.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zyzyryxy 2013-03-06, 12:04 4
kuzyn wie co robi, jak nie ma ryb to i wietnamczyk dobry
Zgłoś
Robajson 2013-03-06, 12:09
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
BongMan 2013-03-06, 12:20 14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-06, 12:40 1
Zgłoś
BongMan 2013-03-06, 13:18 19
Teraz będzie trudne słowo, uważaj: Kłusownictwo. Wiem, że dużo liter, ale postaraj się ogarnąć. Przykład kłusownictwa wodnego:
Cytat:

używanie do połowu nieodpowiednich i niedopuszczalnych narzędzi: stosowanie sieci ze zbyt małymi oczkami, saków, bębenków rybackich (nie dotyczy zarejestrowanej działalności rybołówczej), ościeni, zabijanie prądem elektrycznym, materiałami wybuchowymi, itp.

Domyślam się, że chodzi o jedzenie dla rodziny (dziwne, mają prąd, stać ich na kamerę a nie mają jedzenia?), ale to są wietnamce więc jakoś mi ich nie szkoda. A ryb tak.

Aa i prąd zabija nie tylko dorosłe ryby, ale też narybek. Czyli tępaki sami sobie szkodzą, bo później będzie mniej ryb.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-06, 13:49
Jak oni w wietnamie mają 0,1 centa za rybę to co byś siedział i łowił 12 godzin złowił 24 ryby i masz 2 centy, a tak sparaliżuje 50 to może mu się uda na ten chleb i wode zarobić, nie wiesz jak mają cięzko ludzie w tamtych stronach to im nie zabraniaj, paralizator rybny pewnie jeszcze sam musiał zbudować. To inne prawa.
Zgłoś
kuba13 2013-03-06, 13:54
Zgłoś
jebacwas 2013-03-06, 14:08 4
Zgłoś
iplus 2013-03-06, 14:47 4
nau nununununu lajo
Zgłoś
Cyjanek 2013-03-06, 15:48
A myśliwy swą ofiarą się stał hahah
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-06, 16:38
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-06, 16:41
hahhaha, ładnie fiknął kozioła na plecy
Zgłoś
Zygzaq 2013-03-06, 17:42 1
Zgłoś
kyk 2013-03-06, 18:05
Fake, jak by dotknął prądu to by nie padł tak luzacko jak to widać na filmie. W ręce którą dotknął jak i w całym ciele od razu by mu sie mięśnie skurczyły tak że by sie poskręcał skoro był ciągle podłączony do prądu. Tak wiem to po sobie jak mnie kiedyś prąd z gniazdka zayebał
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem