Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Budrys2000 2019-11-16, 17:22 3
To było pewne, jak techno w Trendzie
ja wiedzialem, że tak będzie....
Zgłoś
swampman 2019-11-16, 18:05 23
lewak i zderzenie z rzeczywistoscia. juz pewnie szykuje transparent ze wszystkie ptaki powinny byc wege
Zgłoś
URAGE 2019-11-16, 21:12 16
Jak dla mnie to ta ryba w połowie filmu, wpuszczona do wody była już jedną płetwą w grobie, ale widać blondyna wie lepiej.
Zgłoś
wujekZlo 2019-11-17, 0:31
Przypomina mi to tego kreatyna który myślał że rozwiąże problem współczesnego niewolnictwa wykupując wszystkich niewolników.

podpis użytkownika

HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE
Zgłoś
lopez_ 2019-11-17, 11:29
Czy tylko ja mam tak, że w niektórych filmikach jest dźwięk, a obraz stoi w miejscu na tym głównym kadrze?
Zgłoś
mesjans 2019-11-17, 18:26
Nie oglądała widać "oszukać przeznaczenie".
Zgłoś
RoBoTRoN 2019-11-20, 13:12
Budrys2000 napisał/a:

To było pewne, jak techno w Trendzie
ja wiedzialem, że tak będzie....

Ach, Aleja Krakowska 169, aż się łezka w oku kręci...
Zgłoś