👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BongMan, co Ci się stało? Dobrze się czujesz? Co Ty wrzucasz? To nie jest suchar! Włamał Ci się ktoś na konto i dodał to za Ciebie?
Nie wiem skąd wziąłeś informację, że te ryby żyją w rowie Mariańskim bo niemal każda z tych ryb występuje we wszystkich głębiach oceanicznych.
Macropinna microstoma (ta z przezroczystą głową) żyje na głębokości 600 - 800m. Rów Mariański ma głębokość prawie 11 kilometrów.
Macropinna microstoma (ta z przezroczystą głową) żyje na głębokości 600 - 800m. Rów Mariański ma głębokość prawie 11 kilometrów.
Na dwójce, szóstce i siódemce rybka ma minę jak ja po wypłacie :/
1 i 2 fotka fail. za dużo światła w tle, foty robiona na mniejszej glebokości
Po co tym rybom oczy skoro całe życie spędzają w całkowitej ciemności?

Który z was zszedł by z kamerą żeby samemu z bliska sfotografować takie rybcie, jeśli była by możliwość ;D
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie