👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nikt nie może mieć takiego farta! Byłem pewien, że nie żyje i że ma złamany kręgosłup.
Już myślałem, że ją widłami zaciuka, ale to widocznie nie pierwszyzna

BenderXXX napisał/a:
Nikt nie może mieć takiego farta! Byłem pewien, że nie żyje i że ma złamany kręgosłup.
Właśnie, akurat w tej sytuacji nikt nie mógł mieć takiego farta, żeby w pogotowiu obok stała sztaplarka.

kierowca swoją drogą też idiota... jak można nie zorientować się, że w coś przywalił.
Gizmolka napisał/a:
Ona nie ma kręgosłupa.
mózgu najwyraźniej też
Kierowca stanął bo w coś uderzył, ale jedzie dalej. No k🤬a mać kretyn.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie