👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Już niedługo zobaczymy pewnie filmik na hardzie z udziałem kotka i dzieciaka.
igorektgk napisał/a:
Już niedługo zobaczymy pewnie filmik na hardzie z udziałem kotka i dzieciaka.

Niech dzieciaka se zje, ale jakby mi ten futrzak w nocy przejechał pazurami po plecach, to zrobiłbym z niego czapkę.
Nawet bez tych wszystkich napisów od razu bym zgadł, że to musi być u ruskich.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Jak się nie umie kota wychować, to potem się ma z rana jego pazury i tłustą dupę na twarzy.
Ciekawe, jakby to z takim wyglądało.
Ciekawe, jakby to z takim wyglądało.

pazuzu napisał/a:
"Wszytskie ryśki to porządne chłopy"
![]()
Z wyłączeniem Petru

Prezesowi trzeba sprezentować takiego Alika po vistrolu. Będzie mógł wrzucać do niego do klatki Ż__ów, lewaków, pedałów, peowców, kodowców i inny gorszy sort.
igorektgk napisał/a:
Zapomniałem że zwierzęta myślą logicznieWybacz.
Koty należą do wyjątków, potrafią zabić dla zabawy, nie tylko dla jedzenia, więc jest nadzieja...
Swoją drogą chciałbym takiego futrzaka
Ale cudna kicia, chciałabym takiego grubaska wielkości psa

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie