nie chce mi się oglądać, ale jeżeli chodzi o legalizacje zielska i generalnie nie karanie za posiadanie małych ilości, to jestem za

melzo napisał/a:
nie chce mi się oglądać, ale jeżeli chodzi o legalizacje zielska i generalnie nie karanie za posiadanie małych ilości, to jestem za

Tak jesteś tylko chyży w pompkę...

Moze i fajnie spiewal ale to zwykly k🤬a cpun, ot co, wielka mi legenda.
johnny_bazooka napisał/a:
Moze i fajnie spiewal ale to zwykly k🤬a cpun, ot co, wielka mi legenda.
uciekaj Firmy słuchać chłopczyku
Zj🤬 sobie życie, szkoda.
Ale jako muzyk - legenda. Takiemu się pomnik bardziej należy niż np. Kaczce.
Jego "Wehikuł czasu" albo "Whisky", "List do M" no i jeszcze "Harley mój" chodzą za mną po dziś dzień.
Ale jako muzyk - legenda. Takiemu się pomnik bardziej należy niż np. Kaczce.
Jego "Wehikuł czasu" albo "Whisky", "List do M" no i jeszcze "Harley mój" chodzą za mną po dziś dzień.

busek napisał/a:
uciekaj Firmy słuchać chłopczyku
Mowie jaka jest prawda a Ty zachowujesz sie jakbym krzywdzil Twoja matke. Moze i byl dobrym piosenkarzem, ale NIKT nie zaprzeczy ze dawal w palnik.
Wk🤬ia mnie poprostu jak ludzie robia z niego guru i mesjasza, podczas gdy byl zwyklym k🤬a lumpem.
Uciekaj ssac palke perkusiscie na backstage'u.
chcesz być legendarnym artystą?
umrzyj.
umrzyj.
podpis użytkownika
Ludzie! Wrzućcie na luz!
@up
zacznij cpac, badz homo i adoptuj dziecko z afryki
*plus mialo byc
zacznij cpac, badz homo i adoptuj dziecko z afryki
*plus mialo byc

Mowie jaka jest prawda a Ty zachowujesz sie jakbym krzywdzil Twoja matke. Moze i byl dobrym piosenkarzem, ale NIKT nie zaprzeczy ze dawal w palnik.
Wk🤬ia mnie poprostu jak ludzie robia z niego guru i mesjasza, podczas gdy byl zwyklym k🤬a lumpem.
Uciekaj ssac palke perkusiscie na backstage'u.
Sam pewnie nie jednego w życiu próbowałeś a p🤬lisz od rzeczy i wyzywasz ludzi od lumpów. Różnica między Nim a tobą jest taka, że on ćpał, ale po dziś dzień jest ikoną polskiej muzyki a ty ćpasz i nadal jesteś nikim.

dobra h🤬j, Ryśka ci zacytuję:
Fani, zwłaszcza młodsi, zaczęli traktować mnie jak Bóg wie kogo, jak jakiegoś idola, niemal z czcią. Przeszkadza mi i dziwi mnie takie zachowanie. A ja nie lubię siebie w dorobionej na siłę aureoli.
ja tam lubiłem z Ryśkiem po kablach zap🤬lić
"bo wszytskie Ryśki to fajne chłopy"
Porozwalam wszystkie sklepy, spłonie cały park
Nie zrozumiesz moich myśli, nie zrozumiesz marzeń
Dziś podpale całe miasto, będzie pełno wrażeń" Oi!

podpis użytkownika
"Będę jeździł po ulicy, strzelał w co się daPorozwalam wszystkie sklepy, spłonie cały park
Nie zrozumiesz moich myśli, nie zrozumiesz marzeń
Dziś podpale całe miasto, będzie pełno wrażeń" Oi!