Nie ma człowieka bardziej kochającego zwierzęta niż Rysio. Jak topi małe kotki, to tylko w ciepłej wodzie...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
ja ogłuszam i zakopuje (ogłuszone, jeszcze żywe), przy topieniu trzeba sie zmoczyć i oglądać mokre futrzaki (a później jeszcze zakopać), a tak to klup, przysypać, udeptać i po problemie
DrGreen napisał/a:
ja ogłuszam i zakopuje (ogłuszone, jeszcze żywe), przy topieniu trzeba sie zmoczyć i oglądać mokre futrzaki (a później jeszcze zakopać), a tak to klup, przysypać, udeptać i po problemie
![]()
Przestępstwo zostało zgłoszone na Policję.
Przejdźcie się na byle jaką wieś. Topienie kotów, psów itd to norma. I jest to w pewnym sensie humanitarne, bo bierze się szczeniaki zaraz po urodzeniu. Gdyby tego ludzie nie robili, to we wsiach byłoby wiecej kotów i psów, ni źdźbeł trawy na łące.
To niech je kastrują. Chcą mieć psa na podwórku żeby pilnował domu to niech się nim zajmują.
Brüste napisał/a:
Przestępstwo zostało zgłoszone na Policję.
~Conscribo napisał/a:
48. Wszelkie teksty typu "twoje ip jest na policji" "doniosłem na ciebie do organów ścigania" "szykuj się na wizytę w więzieniu" i inne tego typu zastraszanie - jeśli nie posiadacie dystansu do tego co jest na tym portalu napisane, lub jeśli mózg wasz nie potrafi rozróżnić fikcji od rzeczywistości, to nie zaglądajcie tutaj.
Radzę poczytać regulamin.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie