Przecież ta ciota się jej boi
Przecież wyraźnie mówi że ma dowód w postaci nagrania, więc dziewczyna może już poniosła albo poniesie koszta niszczenia mienia prywatnego.
A potem opis na tinderze
Slodka wariatka ..
Krejzolka

Raczej chce mieć konkretny dowód w sądzie, gdyby jej w pape przyp🤬olił, to sorry ale by go zlinczowali. Co innego poza kamerami.
p🤬da nie facet
Ta dz🤬ka tylko czekała na gonga. Później chłop by miał przej🤬e. A tak to sukę dojadą i jej ten zj🤬y uśmiech z ryja zejdzie.
Chociaż filmowalbym dalej i jakby na mnie z łapami skoczyła to instant K.O.
Niektóre suki po prostu potrzebują twardej ręki. Jak się baby nie bije to jej wątroba gnije.
Dla mnie - klasyczny przykład niewyleczonego w porę (ojcowskim klapsem, matczyną ścierą) ADHD u dzieci. Tylko wtedy objawiało się to zabieraniem innym zabawek, czasem pobiciem kogoś bo nie chciał zejść z huśtawki a teraz jest demolowanie mienia, napady niekontrolowanej agresji a i pewnie przed sięgnięciem po nóż nie miałaby oporów.
Kawał fajnej dupy z tej laski... niestety skończy zapewne jak wiele: w postaci upasionego tucznika żrącego depresanty garściami i żyjącego z socjalu w zamian za regularnie uczęszczanie na spotkania grupy terapeutycznej (albo do paki).
Dla mnie - klasyczny przykład niewyleczonego w porę (ojcowskim klapsem, matczyną ścierą) ADHD u dzieci. Tylko wtedy objawiało się to zabieraniem innym zabawek, czasem pobiciem kogoś bo nie chciał zejść z huśtawki a teraz jest demolowanie mienia, napady niekontrolowanej agresji a i pewnie przed sięgnięciem po nóż nie miałaby oporów.
Niezla psychoanaliza.
Co to będzie jak Ty dorośniesz.hehe
wiedząc ze jest nagrywana to się zemściła ale na samej sobie...
A potem zrozumiała że to jej auto było.