Mało sadystyczne ale ciekawe. Widok z najwyższego polskiego szczytu. Pewnie nie wszyscy wiedzą, że Rysy dzielą się na trzy wierzchołki, z czego najwyższy środkowy ma 2503 m n.p.m(Słowacja), zaś północny jest najwyższym szczytem naszego kraju(2499 m). Jeśli ktoś lubi turystykę internetową bardzo polecam, widoki rewelacyjne
filmik bestialsko skradziony i po tagach nie znaleziony.
S................x
2013-02-17, 17:31
Za kochane Tatry zawsze piwo, chociaż ja tam wolę szlak Orlej Perci i widok z Koziego Wierchu.
Efekt ciupagi gwarantowany
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi
M................o
2013-02-17, 20:51
Słowacy mają większego wacka? :0
@UP
Dużo większych
Ładne widoczki, ale lepiej samemu się ruszyć i wejść na szczyt. Szlak długi i meczący ale niespecjalnie wymagający, a od Słowacji jeszcze łatwiejszy. Polecam zdobyć najwyższy szczyt polski.
Chętnie bym się tam wspiął ze strojem do sky-diving'u i zap🤬lił ze szczytu. Nagranie z takiego lotu na discovery by puszczali
podpis użytkownika
"Morda nie szklanka, lecz zęby nie grzyby..."
No ale czemu Rysy? Ja rozumiem jakaś góra w Himalajach, Kordylierach, może nawet w Alpach, ale po co pokazywać Rysy, skoro każdy Polak tam był (lub się tam wybiera) i sam to widział?
f................e
2013-02-17, 22:30
w tym roku właśnie się tam wybieram

Piwko dla autora
c................9
2013-02-17, 22:52
To monitory CRT jeszcze produkują ?
Film obejzalem i zaluje bo mimo fajnych zdjec muza rozjeba*a mi mózg
cornishon69 napisał/a:
To monitory CRT jeszcze produkują ?
Zamierzam go wymienić, a jak będziesz chciał to Ci go mogę dać za darmo.
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi
d................n
2013-02-18, 0:07
byłem tam k🤬a, widoki ładne. ale ładniejsze ze świnicy
Niestety kiedy ja byłem to szczyt był w chmurze i widok miałem na max 2m.
dzieki. Już nie musze tam jechać. Mam przed oczami to,co chciałem zobaczyć. A świeże powietrze wpuszcze sobie oknem.
m................i
2013-02-18, 15:37
Tutaj macie ciekawą panoramę Tatr:
'(..)Piękna ziiima na całego(..)"