👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Normalnie skandal.
Kalisz zapalił papierosa w miejscu publicznym!
Kalisz pali papierosy!
Kalisz w miejscu publicznym!
Kalisz publiczny w miejscu papierosa!
Papierosy publiczne w miejscu Kalisza!
Miejsce papierosów w Kaliszu!
Papierosy w Kaliszu!
Kalisz zapalił papierosa w miejscu publicznym!
Kalisz pali papierosy!
Kalisz w miejscu publicznym!
Kalisz publiczny w miejscu papierosa!
Papierosy publiczne w miejscu Kalisza!
Miejsce papierosów w Kaliszu!
Papierosy w Kaliszu!

A po kiego tam w ogóle pojechał ?
Że zacytuję Cejrowskiego : ”W wagon go i na Wschód, do mocodawców!”

BongMan napisał/a:
Uniosłem się...
Nie wiem jak to skomentować.
boze ten redaktor jest taki zniewiescialy ze nic dziwnego, ze dla kalisza do glowy przyszlo ze ci co uciekaja do londynu to pederasci hehe, obciach to robia tutaj akurat osoby przeprowadzajace ten 'wywiad' z poslem, malo sie nie zesraja z powodu tego papierosa

"opasłe mordy krzywe ryje, kurewstwo wszędzie tam gdzie wy, szarańcza przy was to jest bajka bo cały kraj już zgnił!"
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
jest takie coś jak immunitet dyplomatyczny wiec policja co najwyzej będzie mogla mu skoczyć za to palenie w miejscu publicznym
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie