👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Coś podejrzanie szybko hamuje mu to auto z tych "320km/h" do 120stu ale ja się tam pewnie nie znam. Pewnie to f1 w budzie m3/m5.
tysonic napisał/a:
Coś podejrzanie szybko hamuje mu to auto z tych "320km/h" do 120stu ale ja się tam pewnie nie znam. Pewnie to f1 w budzie m3/m5.
Na końcu wogóle już nie hamuje, co pokrywa się z rzeczywistością, w przypadku braku tarcz ceramicznych.

A ja tam typa rozumiem, a dwa, że ten cały film jedynie okazuje to, że w Polsce ludzie nie umieją jeździć po autostradach i zajeżdżają drogi tym co cisną na lewym. I tyle.

Ładnie, zagotował hamulce, poszedł prawą stroną na żyletki i jeszcze uzyskuje poklask gimbusów
Co innego lecieć 220 km/h i zwalniać naturalnie silnikiem, lekko pomagając sobie hamulcem a co innego dawać do odcięcia a potem cisnąć lewy pedał i modlić się...

MegaAerox napisał/a:
BMW M3
![]()
Nie, BMW M5

M3 e92 szybciej niż 320km/h nie pojedzie.

Nie chce mi sie czytac wszystkiego.
Jaki to model ? M6?
I jak to powiedział Clarkson: im szybciej jeździmy tym bardziej jesteśmy skupieni i uważni.
Jadąc 180 , 250 czy 320 nie ma już różnicy., a idiotami są Ci zajeżdżający mu droge.
Jaki to model ? M6?
I jak to powiedział Clarkson: im szybciej jeździmy tym bardziej jesteśmy skupieni i uważni.
Jadąc 180 , 250 czy 320 nie ma już różnicy., a idiotami są Ci zajeżdżający mu droge.

@up
to nie jest m3. to jest m5. to co słyszysz nie ma nic do rzeczy. to nie jest v8 tylko v10 (akurat w m3 bylo v8). inna deska (chociaż podobna) niż w m3. przede wszystkim inna kierownica (właśnie w m5 poducha jest bardziej okrągła)
to nie jest m3. to jest m5. to co słyszysz nie ma nic do rzeczy. to nie jest v8 tylko v10 (akurat w m3 bylo v8). inna deska (chociaż podobna) niż w m3. przede wszystkim inna kierownica (właśnie w m5 poducha jest bardziej okrągła)
KidDynamite napisał/a:
![]()
![]()
Naucz się czytać pajacu bo nie zdasz egzaminu gimnazjalnego.
W końcu mądry głos.
Jak masz oczy na dupie i ciśniesz lewym pasem nawet jak nie musisz, to się nie dziw. I co, panikujesz jak Ci podjedzie na 5 metrów? Ojejeej biedactwo. Z tego co piszesz to znasz się tyle co z tatusiem jako pasażer jeździsz, no powiedz czy nie tak jest?
Cóż...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie