📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:45

Wróg publiczny nr 1, część pierwsza- scena w samochodzie.
Dwóch białych gangsterów z przodu, na tylnych siedzeniach dwóch arabów, jeden w garniturze.
Jeden z białych mówi do araba: "Ładny garniturek", po czym pyta drugiego białego "Wiesz, co się zwykle mawia do araba w takim stroju? Oskarżony, proszę wstać".
Dwóch białych gangsterów z przodu, na tylnych siedzeniach dwóch arabów, jeden w garniturze.
Jeden z białych mówi do araba: "Ładny garniturek", po czym pyta drugiego białego "Wiesz, co się zwykle mawia do araba w takim stroju? Oskarżony, proszę wstać".
W Marsylii do baru wchodzi trzech mężczyzn - dwóch Algierczyków w towarzystwie rodowitego Francuza. Na ich widok kelner kłania się w pas i mówi:
"Witam najjaśniejszego Pana!"
"Witam najjaśniejszego Pana!"
W równoległym świecie przyjacielski Niemiec, odważny Francuz, szczupły Amerykanin i trzeźwy Ruski wchodzą do baru.
Za ladą pracuje murzyn.
Ż__ krzyczy:
-Wszystko na mój koszt!
Po chwili wchodzi cygan i pyta czy ktoś nie zgubił portfela. Bo znalazł jak mył ręce.
Za ladą pracuje murzyn.
Ż__ krzyczy:
-Wszystko na mój koszt!
Po chwili wchodzi cygan i pyta czy ktoś nie zgubił portfela. Bo znalazł jak mył ręce.

W Polsce w 200% prawdziwe o cyganach. NA zachodzie europy w 200% prawdziwe o muzułmanach.
Tymczasem halynka z marianem 2+1
Tymczasem halynka z marianem 2+1
WKND napisał/a:
W równoległym świecie przyjacielski Niemiec, odważny Francuz, szczupły Amerykanin i trzeźwy Ruski wchodzą do baru.
Za ladą pracuje murzyn.
Ż__ krzyczy:
-Wszystko na mój koszt!
dobre

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie