👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak zwykle sadolowi eksperci wszelkiej maści spinają pośladki nad filmikiem wykonanym dla śmiechu i z przymróżeniem oka... na prawdę jesteście takie sztywniaki? już nawet nie chce mi się tłumaczyć tym matołom o co chodzi w filmie
KAŻDE USB! Ma na sobie wyryty znak. Ten że znak mając w stronę nieba wkładam do naszego portu USB.

uważaj żebyś się ne pomylił w kontakcie z kobietą
też masz 50/50 chyba ze jeszcze górny otwór policzysz

50/50 ostatnio wszedłem w dziewczynę no i na pewno nie zgadniecie dlaczego zaczęła wrzeszczeć
Z tymi drzwiami to chyba chodzi o to, że jest 50/50 czy uda nam się trafić w dziurkę, a nie o to czy dobry klucz mamy. A jeśli chodzi o USB, to nie każde ma znak graficzny pokazujący gdzie jest prawidłowa strona

johnny12325 napisał/a:
Z tymi drzwiami to chyba chodzi o to, że jest 50/50 czy uda nam się trafić w dziurkę, a nie o to czy dobry klucz mamy. A jeśli chodzi o USB, to nie każde ma znak graficzny pokazujący gdzie jest prawidłowa strona
![]()
nie znak graficzny, tylko dziura w metalowej wtyczce. jedna dziura jest pusta, a druga często zakryta plastikiem.
zibilp napisał/a:
-zrob lepiej
-ale jak sie spieszysz, bo na impreze kumple wolaja nie zdarzylo Ci sie? pijanym tez do domu nie wracales, mam 2 klucze ale nieraz sie zdarza ze po 5 probach dalej drzwi nie moge otworzyc, to samo z bateriami. tez potrafia logike zagiac.. zaraz ile Ty masz lat? 20? po opisie widac, ze nie lubili Cie w gimnazjum
Brawo!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie