👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Statystycznie je robimy w dużym przybliżeniu 50:50, ale udane akcje nie zostają w pamięci, zapamiętujemy bardziej to co nas wkurza.
W przypadku aparatu i sztućców nie jest to 50/50.....nie ma piwa!
Taka porada dla debili-wtyczka usb swoje logo ma zawsze u góry a jeśli gniazdo jest pionowo to należy wtyczkę przekręcić o 90' zgodnie ze wskazówkami zegara, jeśli jest inaczej to znaczy że wasz komputer jest zajebiście złożonym składakiem a np. telewizor jest daewoo.

Rzucamy 10 razy monetą. Prawdopodobieństwo wyrzucenia 10 orłów, co wyrzucenia 5 orłów i 5 reszek. CTG też nie zawsze działa.
A co do USB to najciekawsze jest to, że dopiero za DRUGĄ poprawką USB wchodzi.
A co do USB to najciekawsze jest to, że dopiero za DRUGĄ poprawką USB wchodzi.

Jeśli ktoś nie może zaopatrzyć kluczy w kolorowe nakładki i nie wie gdzie i jakie trzyma sztućce...to serdeczny ch*j w dupę takim matołom...

Ostatnie to chyba nie 50/50. Szansa, że z 3 rodzajów wyciągniemy 1 właściwy to chyba 33,(3)%, ale nie mam pewności. W internetach chyba by nie kłamali.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie