Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
nowynick 2014-05-28, 12:23 96
"no chyba, że na sadolu" - dokładnie, problem z dobrym żartem na sadolu jest taki, że za c🤬j nie mogę go powiedzieć głośno w biurze.

Ostatnio jak powiedziałem, że "Jaruzelski zbyt dosłownie potraktował pójście do urny" to było niezłe oburzenie, a przecież temu baaardzo daleko do grubego sadolowego dowcipu....
Zgłoś
Modrzew88 2014-05-28, 13:31
Hłehłe, niezły skecz.
Zgłoś
j................7 2014-05-28, 17:07
Dobre. Więcej takich
Zgłoś
s................7 2014-05-28, 23:10
można powiedzieć parafrazując spidermana z mema że ten napad dał mu aids
Zgłoś
sidian 2014-05-28, 23:50 5
@nowynick: Ja regularnie jakiś dowcip z sadola opowiadam w biurze przy obiedzie. Mamy za mały stół, żeby wszyscy mogli zjeść na raz. Jeden dowcip i mogę przebierać w miejscach siedzących .
Zgłoś
S................n 2014-05-29, 0:04 1
Na sadolu kpi się ze wszystkiego, oprócz Bongmana, tutaj nikt żartów sobie z niego nie robi.
Zgłoś
ojcieckogut 2014-05-29, 1:01 1
jedno w tym filmie jest nierealistyczne - żółtki sypiające z białymi kobietami
Zgłoś