Kiedyś były "cechy" a teraz tylko jakieś k🤬a zj🤬e firmy...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
SZACUN za hand made, a nie wciskanie przycisków w fabryce
Zipp
2015-03-20, 21:19
Co jak co, ale takie filmiki można oglądać godzinami.
to trzeba mieć cierpliwość dopiero
chociaż spoko zajęcie na wyciszenie.. pełna harmonia.. ;d
konto usunięte
2015-03-20, 21:51
Kaczyński- unabomber był jednym z najlepszych matematyków świata. Nie to co nasz kaczyński.
Szkoda, że przez masową produkcję wszystkiego (a co za tym idzie- różnicę w cenie), tacy ludzie są co raz mniej doceniani.
A jedyne co ja mogę powiedzieć w stosunku do nich: Chylę czoła z szacunkiem.
Naprawdę.
konto usunięte
2015-03-20, 22:43
konto usunięte
2015-03-20, 22:50
Wiele ludzi narzeka, że już nie ma dawnych specjalistów, którzy z wielu fizycznych zajęć uczynili niemal sztukę poprzez swoje niewiarygodne umiejętności.
Ale czy pomyśleliście czy stać was żeby za to płacić? Nas nie stać na chińską taniochę, a co dopiero na ręcznie robione produkty, które będą wielokrotnie droższe.
konto usunięte
2015-03-20, 23:04
borzze maszyny, borzze korporacje, borrzze szatany, borzze dzieci z srajfonami, ostra psychoza i strach.