👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:10
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

to idzcie czytac niezalezna ona ma same prawdziwe prawdy skierowane wlasnie do takich inteligentow jakich tu pelno . Plyniecie jednym nurtem jak zdechle ryby - lewak to zlo jest za kazdym rogiem michnik i tvn klamie - tylko media niezalezne daja prawdziwe wrecz tajne informacje a banda lysego scierwa zwana kbicami to awangarda patriotyzmu
dalej tworzcie sobie lewakow bo bez wroga troszke ciezko byloby wymyslec cokolwiek wiecej skoro prawie same baranki plyna nurtem zdechlych ryb
dalej tworzcie sobie lewakow bo bez wroga troszke ciezko byloby wymyslec cokolwiek wiecej skoro prawie same baranki plyna nurtem zdechlych ryb
Słuchałem tych informacji chwilę po tym całym wydarzeniu wracając przez 10 godzin znad morza do Wrocławia (dzięki za autostrady i drogi ekspresowe). Podają pierwszą informację używając słów "bandycki napad na meksykanów", jednocześnie na końcu informując, że nie wiedzą co było przyczyną zajścia. Mija godzina i kolejne wiadomości: nadal nie znane są przyczyny zajścia, ale słów "bandyci", "kibole", "dzikusy z Chorzowa" itp. jest coraz więcej. Mijają kolejne godziny i nadal brak konkretów. Dopiero rano, jak prezydent gminy wydał oświadczenie, jak wszystkie media zaczęły pojeżdżać po kibicach Ruchu to i radio RMFFM też podało w końcu przyczynę, jakoby "kibole" Ruchu spowodowali bójkę. Tylko dlaczego jedynie kibice Ruchu są w szpitalu a nie meksykanie?? Dlaczego nie chcą podać dla publicznej wiadomości nagrania z tych cholernych kamer?? Może ludzie sami oceniliby kto był winny...
kenzol napisał/a:
Może ludzie sami oceniliby kto był winny...
Ludzie nie mają myśleć, media mają to robić za nich.

Ja was nie rozumiem za bardzo. To chyba normalne że jak zmieniają się informację, pojawiają się nowe fakty to i ocena się zmienia? Jak wszyscy byli przekonani że to kibole zaczeli to były take artykuły, a teraz pisze się już inaczej. Liczą się tylko odsłony

lewactwo lewactwem, ale polscy kibole to podludzie i ścierwa, powinni być teraz paleni w piecach krematoryjnych a nie wychwalani przez sadolów

Brudasy z Chorzowa znowu dają osobie znać. odstrzelić to bydło

Jutro będzie, że to nie była bójka tylko wzajemnie się witali po przyjacielsku. Po jutrze, że meksykańców nawet tam nie było ;_;

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie