Główna Poczekalnia (9) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:27
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gieras51 2013-08-19, 22:05 4
Nie dziwię się, gorący temat. Zamiast wrzucić wszystko do pierwszego wydania, podzielili na trzy różne informacje, zarabiając dzięki temu 3x więcej. Niespójność informacji powoduje chęć poznania brakujących elementów.
Zgłoś
mesiash 2013-08-19, 22:21 5
@up ty w ogóle widzisz podpisy pod rysunkami?

Poza tym pamiętajcie że oni też publikują na podstawie informacji, które dostali, bo liczy się kto pierwszy napisze. Poza tym przy bójce 100 na 20 to jednak zawsze w domyśle atakującymi są ci bardziej liczni.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-19, 22:35 55
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-19, 22:36 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
gutek9007 2013-08-19, 22:45 19
Nie czytam Wyborczej, nie oglądam TVN'u.
Zgłoś
presscot 2013-08-19, 22:54 1
niezalezna.pl/44982-publikujemy-oswiadczenie-kibicow-ruchu-chorzow-bro...
Zgłoś
premium122 2013-08-19, 23:12 22
Zgłoś
Sutowendlin 2013-08-19, 23:55 25
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-20, 1:38
Mnie i tak dziwi, że zamiast słowa "kibole" użyli słowa "kibice". Dziwi mnie też, że zaktualizowali news'a i stanęli po stronie neutralnej.

Przypadek? Nie sądze.
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-20, 1:38
Zgłoś
zejfi 2013-08-20, 1:46 6
Najlepsza to w tej sprawie była (nie)zależna. W niedziele ich publicyści pytali na Twitterze kanclerz Merkel czy już pogratulowała swoim chłopcom (w domyśle kibolom (nie mylić z kibicami) ze Śląska - pamiętajmy, ukryta opcja niemiecka), a w poniedziałek oskarżali mainstream, ze szkalują polskich kibiców. Mało tego, pierwsze informacje o bójce na ich stronie pojawiły się dopiero po ujawnieniu nagrania z monitoringu.
Zgłoś
mateo 2013-08-20, 2:22
ja bym to nazwał "niemiecka piąta kolumna" a nie "opcja niemiecka"
Zgłoś
konto usunięte 2013-08-20, 2:38 5
Zgłoś
Yamissek 2013-08-20, 3:00 3
Jak ja się cieszę, że nie oglądam telewizji oraz nie czytam gazet, a o tym "wydarzeniu" dowiedziałem się z tej witryny.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem