👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie dziwię się, gorący temat. Zamiast wrzucić wszystko do pierwszego wydania, podzielili na trzy różne informacje, zarabiając dzięki temu 3x więcej. Niespójność informacji powoduje chęć poznania brakujących elementów.
@up ty w ogóle widzisz podpisy pod rysunkami?
Poza tym pamiętajcie że oni też publikują na podstawie informacji, które dostali, bo liczy się kto pierwszy napisze. Poza tym przy bójce 100 na 20 to jednak zawsze w domyśle atakującymi są ci bardziej liczni.
Poza tym pamiętajcie że oni też publikują na podstawie informacji, które dostali, bo liczy się kto pierwszy napisze. Poza tym przy bójce 100 na 20 to jednak zawsze w domyśle atakującymi są ci bardziej liczni.

Mnie i tak dziwi, że zamiast słowa "kibole" użyli słowa "kibice". Dziwi mnie też, że zaktualizowali news'a i stanęli po stronie neutralnej.
Przypadek? Nie sądze.
Przypadek? Nie sądze.

Najlepsza to w tej sprawie była (nie)zależna. W niedziele ich publicyści pytali na Twitterze kanclerz Merkel czy już pogratulowała swoim chłopcom (w domyśle kibolom (nie mylić z kibicami) ze Śląska - pamiętajmy, ukryta opcja niemiecka), a w poniedziałek oskarżali mainstream, ze szkalują polskich kibiców. Mało tego, pierwsze informacje o bójce na ich stronie pojawiły się dopiero po ujawnieniu nagrania z monitoringu.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie