Ostatnio był temat z octavią, tym razem mesio
dEboo stary Cie chyba k🤬sem po twarzy bije, jeszcze raz napisz mi że spaw jest mocniejszy od fabrycznej części to napisze tu litanie na twoja stara i sterego co pewnie prowadza biznes typu sklejanie aut po wypadkowych Januszach, idz lepiej pierogi już lepic na świeta ...
Zamiast ludzi srających na płótno powinno się takich magików pokazywać na wystawach i nazywać to sztuką nowoczesną.
R................O
2015-12-08, 16:00
Każdy chociaż z najmniejszym pojęciem od razu zobaczyłby wałek... wystarczy (nawet na filmie) spojrzeć na wielkości szpar w drzwiach czy szczelin pomiędzy elementami karoserii... Już z daleka widać, że złożony niczym puzle 4500 elementów
Za to ciebie upuścili z kołyski i to kilka razy, tak na moje oko to gdzieś z 4 piętra prosto na główkę. Z pół debilem a resztą ku.... nie będę rozmawiał.
k................2
2015-12-08, 16:50
jak dla mnie dzieło sztuki
m................4
2015-12-08, 17:09
dEboo napisał/a:
Że k🤬a przestań trzepać k🤬sa tylko coś zrób, wyjdź z domu zrób coś konstruktywnego wtedy się będziesz wypowiadał. A nie siedzą jeden z drugim k🤬a znawcy j🤬i a nawet młotka w ręku nie trzymali tylko swojego pindola.
A ja myśle, że przy poważniejszym wypadku samochód spawany z dwóch rozp🤬oli się na pół na spawie, choćbyś go c🤬jem spawał i nie będziesz mi tu p🤬lił, znawco z c🤬ja wzięty
no raczej że dobry spaw jest bardziej wytrzymały niż blacha, dlatego potem auta pękają w pół jak ten golf, spaw jest sztywny i tam gdzie powinno wszystko się elegancko giąć to się nie gnie a pęka obok spawu, pooglądaj sobie zdjęcia z takich wypadków i zobacz gdzie te auta są popękane, nigdy na samym spawie, zawsze obok.
@up jeden z niewielu który ogarnia temat.
Reszcie głąbów bez szkoły polecam PKM. Chociaż i tak gówno zrozumiecie
podpis użytkownika
Antynatalizm - szanuję.
K................k
2015-12-08, 17:35
@up up ot to to to. Mocniejszy (sztywniejszy) nie znaczy lepszy. Konstrukcja przestaje się zachowywać tak jak był zaprojektowana. Tak czy inaczej Janusza nie przekonasz. On zrobił spaw mocniejszy niż blacha i koniec. O strefie wpływu ciepła i konsekwencjach w postaci zmiany właściwości materiału nigdy nie usłyszy bo nie chce usłyszeć. I będzie jeden z drugim w szopie takie gnioty robił i cieszył ryja jak się uda komuś takie padło wcisnąć. Zamykać takich powinni.
m................4
2015-12-08, 17:35
W takim razie musiałem widzieć takie po nieudolnych spawaniach, że puszczały spawy, więc skoro jest tak jak mówicie to zwracam honor
k................M
2015-12-08, 18:47
Po c🤬j się w takie coś bawić jak 90% części jest do wymiany, wyj🤬ia lub wyklepania
Niebity, Panie, przychodz Pan z miernikiem i Pan sprawdzaj.
niziooo napisał/a:
To ten mietek co go Rudy rozp🤬olił
Tamten Mietek miał dupę rozwaloną
Jakbym ze szwagrem tak wyklepał Mercedesa po kosztach, to każda by brała z połykiem nie wiedząc że siedzi w ruinie.
i................i
2015-12-08, 20:12
Dajcie link do Skody bo nie widziałem